Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Llum de Sal Ou USB - La Bona Salut - 700 grams

225244

Nou

Llum de Sal Huevo amb USB: un disseny únic i llums multicolor per a un ambient serè i modern.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,50€

IVA inclòs

Més informació

Llum de Sal Ou USB

Estil i Serenitat al teu Espai amb el Llum de Sal Ou.

Què és Llum de Sal Ou USB?

La Làmpada de Sal Huevo és una obra d'art funcional, perfecta per afegir un toc de tranquil·litat i elegància a qualsevol espai . El seu disseny en forma d'ou , combinat amb una base circular de fusta, li atorga un aspecte contemporani i sofisticat.

Aquest llum es connecta mitjançant USB i ve amb un cable de 120 cm, oferint una gran versatilitat per a la seva col·locació en diferents ambients. Els llums multicolors integrats permeten canviar el to i l'atmosfera de l'habitació, adaptant-se a diferents preferències i moments. A més del seu valor estètic, les làmpades de sal són conegudes pels seus possibles beneficis com a purificadors d'aire i reductors de l'estrès, cosa que la converteix en una elecció ideal tant per a decoració com per a benestar.

Com es fa servir Làmpada de Sal Ou USB?

  1. Connexió: Connecta el llum a un port USB disponible. Aquest pot ser en un adaptador de corrent amb port USB, o qualsevol altra font denergia compatible.
  2. Ús i Beneficis: Un cop encesa, el llum emetrà llums multicolors. Es creu que els llums de sal poden millorar la qualitat de l'aire i reduir els ions positius i proporcionar un ambient més relaxant.
  3. Manteniment: Mantingues el llum neta i lliure d'humitat. Si no es fa servir durant un temps prolongat, guarda-la en un lloc sec.

Presentació:

Envàs duna unitat de llum de sal amb connexió USB.

Inclou: cable USB 120 cm.

Mesures i pes aproximat:

Alçada: 12 cm.

Ample/Diàmetre: 7 cm.

Pes: 700 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda