Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Llum de Sal Fulla USB - La Bona Salut - 700 grams

225247

Nou

Disseny natural i llum multicolor per a un ambient tranquil i atractiu.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,50€

IVA inclòs

Més informació

Llum de Sal Fulla USB

Harmonia i Estil Natural amb la Làmpada de Sal Fulla.

Què és Llum de Sal Fulla USB?

La Làmpada de Sal Fulla és una elegant i terapèutica addició a qualsevol espai. Dissenyada en forma de fulla i assentada sobre una base circular de fusta , aquest llum combina la bellesa natural amb un toc modern.

Equipada amb una connexió USB i acompanyada d'un cable de 120 cm, ofereix flexibilitat i facilitat d' ús a diversos llocs, com ara la llar o l'oficina . La seva il·luminació multicolor proporciona una experiència visual encantadora , creant un ambient serè i acollidor. S'atribueixen a les làmpades de sal beneficis com ara la millora de la qualitat de l'aire i la reducció de l'estrès, fent d'aquest llum no només un objecte decoratiu, sinó també un element per al benestar.

Com es fa servir Llum de Sal Fulla USB?

  1. Connexió: Connecta el llum a un port USB disponible. Aquest pot ser en un adaptador de corrent amb port USB, o qualsevol altra font denergia compatible.
  2. Ús i Beneficis: Un cop encesa, el llum emetrà llums multicolors. Es creu que els llums de sal poden millorar la qualitat de l'aire i reduir els ions positius i proporcionar un ambient més relaxant.
  3. Manteniment: Mantingues el llum neta i lliure d'humitat. Si no es fa servir durant un temps prolongat, guarda-la en un lloc sec.

Presentació:

Envàs duna unitat de llum de sal amb connexió USB.

Inclou: cable USB 120 cm.

Mesures i pes aproximat:

Alçada: 13 cm.

Ample/Diàmetre: 11 cm.

Pes: 700 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda