Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Llum de Sal Bol USB - La Bona Salut - 900 grams

225248

Nou

Disseny innovador amb pedres de sal i llums multicolors per a un ambient serè.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,50€

IVA inclòs

Més informació

Llum de Sal Bol USB

Relaxació i Estil amb la Làmpada de Sal Cuenco.

Què és Llum de Sal Bol USB?

La Làmpada de Sal Cuenco és una creació artística que combina la bellesa natural amb un disseny contemporani. La seva estructura en forma de bol , complementada per una base circular de fusta, alberga al seu interior petits trossos de pedra de sal , creant un efecte visual únic.

Amb la seva connexió USB i un cable de 120 cm, aquest llum és fàcilment adaptable a qualsevol espai , oferint una font de llum ambiental càlida i acollidora. Els llums multicolors afegeixen una dimensió dinàmica i permeten variar l'ambient segons l'ocasió. Conegudes per les seves propietats de millora de l'aire i reducció de l'estrès, les làmpades de sal com aquesta són ideals per crear un entorn relaxant i enriquir la decoració de qualsevol lloc.

Com es fa servir Làmpada de Sal Bol USB?

  1. Connexió: Connecta el llum a un port USB disponible. Aquest pot ser en un adaptador de corrent amb port USB, o qualsevol altra font denergia compatible.
  2. Ús i Beneficis: Un cop encesa, el llum emetrà llums multicolors. Es creu que els llums de sal poden millorar la qualitat de l'aire i reduir els ions positius i proporcionar un ambient més relaxant.
  3. Manteniment: Mantingues el llum neta i lliure d'humitat. Si no es fa servir durant un temps prolongat, guarda-la en un lloc sec.

Presentació:

Envàs duna unitat de llum de sal amb connexió USB.

Inclou: cable USB 120 cm.

Mesures i pes aproximat:

Alçada: 10 cm.

Ample/Diàmetre: 11 cm.

Pes: 900 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda