Preu reduït! Magnesi by Curarti - Plameca - 60 càpsules

Fabricante:

Plameca Plameca

Magnesi by Curarti - Plameca - 60 càpsules

226347

Nou

Alt aportació de magnesi de 4 fonts, amb vitamina B6 per a la seva absorció i reforçat amb cúrcuma Curarti® per a salut articular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,03€

IVA inclòs

16,50€ IVA inclòs

-15%

0,23 € / ud

Més informació

Magnesi by Curarti Plameca

Potencia el teu benestar amb el suport integral de Magnesi by Curarti Plameca.

Què és Magnesi by Curarti Plameca?

Magnesi by Curarti Plameca és un complement alimentari innovador que combina una alta aportació de magnesi , provinent de quatre fonts diferents, amb vitamina B6 per millorar la seva absorció i efectivitat.

Aquesta sinergia està dissenyada per maximitzar els beneficis del magnesi , un mineral essencial per a nombroses funcions del cos, incloent el manteniment d'ossos i dents saludables, el correcte funcionament muscular i la reducció del cansament i la fatiga .

La inclusió de vitamina B6 no sols facilita l'absorció del magnesi sinó que també contribueix al metabolisme energètic normal i al funcionament adequat del sistema nerviós. A més, aquest complement es veu potenciat amb la incorporació de cúrcuma Curarti®, coneguda per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants, cosa que complementa l'acció del magnesi i ofereix un suport addicional per a la salut articular i general . Magnesio by Curarti Plameca representa una solució integral per als que busquen millorar el benestar físic i mental a través de la nutrició.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa), Bisglicinat de magnesi, Citrat de magnesi, Hidròxid de magnesi, Òxid de magnesi, Antiaglomerants (diglicèrids d'àcids grassos, talc, sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici), Curcumina complexacicleta (humect i extracte d'arrels de Curcuma longa, estandarditzat en curcuminoides totals), Clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).

Composició:

Ingredient actiu

Quantitat per dosi recomanada (2 comprimits)

Magnesi 355 mg (95% VRN*)
Cúrcuma complexada
(contingut en curcuminoides totals)
19,5 mg
(3,5 mg)
Vitamina B6 1,2 mg (85% VRN*)

Com es fa servir Magnesio by Curarti Plameca?

Prendre 2 comprimits al dia juntament amb un àpat, encara que segons necessitat es poden separar en dues preses, 1 a cada àpat.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Ou

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda