Preu reduït! magnesi Forte - Redinat - 80 càpsules

Fabricante:

Redinat Redinat

magnesi Forte - Redinat - 80 càpsules

217663

Nou

Complement alimentari a base de Magnesi, Zinc i Vitamina B6 per combatre la fatiga, el cansament físic i mental; a favor de l'equilibri general de l'organisme. Envàs de 80 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

7,41€

IVA inclòs

8,95€ IVA inclòs

-17%

0,09 € / ud

Més informació

magnesi Forte

Complement alimentari que ajuda a combatre la fatiga.

Què és el Magnesi Forte?

És un complement alimentari a base de Magnesi, Zinc i Vitamina B6 per combatre la fatiga, el cansament físic i mental; a favor de l'equilibri general de l'organisme.

El Bisglicinato de Magnesi té com a base principal a l'Magnesi, mineral que s'utilitza per millorar el funcionament dels sistemes: cardiovascular, nerviós, osteoarticular i altres ja que ajuda a combatre la fatiga, el cansament físic i mental i; actua a favor de l'equilibri general de l'organisme.

Amb el Bisglicinato de Magnesi s'aconsegueix una millor absorció d'aquest oligoelement respecte a altres sals, el que augmenta la seva biodisponibilitat així com l'eficàcia d'aquest. Se li reconeix com el "mineral antiestrès" ja que intervé favorablement en les reaccions de el sistema nerviós. La meitat de l'Magnesi es localitza en el teixit ossi i l'altra meitat està involucrada en més de 300 reaccions metabòliques essencials. Té un paper important en la transmissió dels impulsos nerviosos, en la contracció i relaxació dels músculs, en el transport d'oxigen a nivell tissular, entre d'altres funcions. Una deficiència notable d'aquest mineral, no detectada a temps, pot conduir a estats d'ansietat i de depressió nerviosa així com a l'origen de diverses malalties orgàniques.

El Zinc és un oligoelement necessari perquè el sistema immunitari funcioni adequadament. Participa en la divisió i el creixement de les cèl·lules a l'igual que en el metabolisme dels carbohidrats i la cicatrització de les ferides. També és vital per tenir un bon funcionament dels sentits de l'olfacte i de l'gust. Durant l'embaràs, la lactància i la infantesa; el cos necessita Zinc per créixer i desenvolupar-se apropiadament. De la mateixa manera, aquest augmenta l'efecte de la insulina.

La Vitamina B6 participa en l'obtenció d'energia i en diverses funcions dels sistemes: nerviós, immunològic i hormonal. A juda a l'organisme a produir hemoglobina i anticossos, importants per combatre diverses infeccions microbianes. També afavoreix que els nivells de glucosa en sang es mantinguin en nivells normals i, ajuda a prevenir afeccions osteoarticulars i neurodegeneratives.

Ingredients:

Bisglicinato de Magnesi 350 mg, Gluconat de Zinc 85 mg, Vitamina B6 0,70 mg, excipients: gelatina (coberta) i carbonat de calci (antiaglomerant).

Composició (560 mg):

Bisglicinato de Calci

350 mg

Gluconat de zinc

85 mg

vitamina B6

0,70 mg

Com es pren el Magnesi Forte?

Es recomana prendre d'1 a 2 càpsules a el dia abans dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 80 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda