Preu reduït! Desmaquillador Bifàsic Ulls Sensibles-Llavis Bio - Cattier - 150 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Desmaquillador Bifàsic Ulls Sensibles-Llavis Bio - Cattier - 150 ml

224283

Nou

Elimina eficientment el maquillatge, aporta un efecte calmant i descongestionant i no deixa una sensació greixosa. Apte per a ulls sensibles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,25€

IVA inclòs

13,80€ IVA inclòs

-18%

7,50 € / 100 ml

Més informació

Desmaquillador Bifàsic Ulls Sensibles-Llavis Bio Cattier

Una cura netejador suau, eficaç i perfecte per als ulls i llavis més sensibles.

Què és Desmaquillador Bifàsic Ulls Sensibles-Llavis Bio Cattier?

El Desmaquillador Bifàsic Ulls Sensibles-Llavis Bio de Cattier és un producte dissenyat per a l' eliminació eficaç del maquillatge dels ulls i els llavis , fins i tot els de llarga durada i resistents a l'aigua .

Aquesta fórmula bifàsica es compon d'una fase aquosa amb extractes d'acià i rosa , que tenen propietats descongestives i calmants per a la delicada pell del contorn dels ulls . En combinació amb una fase oliosa que dissol eficientment el maquillatge , garanteix una neteja suau i completa .

A més, aquest desmaquillador no deixa una sensació greixosa , mantenint la pell fresca i confortable després del seu ús. Aquest producte ha estat testat sota control dermatològic i oftalmològic i és adequat fins i tot per als ulls més sensibles i per als usuaris de lents de contacte.

Ingredients:

Aqua, Dodecane, Glycerin, Diglycerin, Squalane, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, , Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. * Ingredients procedents d'agricultura ecològica.99,3% del total dels ingredients és d'origen natural.10,6% del total dels ingredients procedeix d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Desmaquillador Bifàsic Ulls Sensibles-Llavis Bio Cattier?

Agitar abans d'usar. Amarar un cotó i retirar el maquillatge dels ulls netejant de dalt a baix. Utilitza un altre cotó per als llavis. Per a una major eficàcia deixar el cotó xopat uns minuts a la zona desitjada i seguidament retirar. Esbandir si cal.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda