Fabricante:

Solanie Solanie

Sabó Negre - Solanie - 125 ml

224579

Nou

Una solució natural rica en ictiol i oli de lavanda, dissenyada per a pells inflamades, propenses a l'acne o irritades. Neteja, alleuja, hidrata i prevé imperfeccions, mantenint la pell suau i equilibrada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,25€

IVA inclòs
9,00 € / 100 ml

Més informació

Sabó Negre Solanie

Més que neteja, una abraçada per a la pell.

Què és Sabó Negre Solanie?

El Sabó Negre Solanie és una meravella en la cura de la pell, portat directament des de la saviesa de la natura i la ciència moderna. Amb un pH bàsic, aquesta joia de la cura facial ofereix una suavitat sense comparació. Però allò que realment distingeix aquest producte és el seu ingredient estrella: l'ictiol. Aquest component ha demostrat tenir beneficis notables sobre pells inflamades, irritades i propenses a l'acne, ajudant a equilibrar i restablir el funcionament normal de les glàndules sebàcies .

Afegint a la llista de beneficis, l' oli de lavanda , conegut per les seves propietats antibacterianes, no només aporta una aroma fresca i relaxant, sinó que també treballa juntament amb l'ictiol per calmar i purificar la pell diàriament. El resultat és una pell que no només se sent neta, sinó també hidratada, suau i equilibrada. És notablement delicat, cosa que ho fa adequat fins i tot per a les pells més sensibles.

El Sabó Negre Solanie no només neteja profundament, eliminant sèu, maquillatge i impureses, sinó que també regula les glàndules sebàcies, alleuja irritacions, redueix la picor, i recolza el procés natural de regeneració de la pell.

Ingredients:

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Shale Oil Sulfonate, Lavandula Angustifolia Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Chondrus Crispus, Caramel, Disodium EDTA, Làctic Acid, Linalool, Limonene .

Com es fa servir Sabó Negre Solanie?

Col · loqueu una petita quantitat (5-6 bombes) de gel entre els palmells humits i nets amb una petita quantitat d'aigua. Apliqui a tot el rostre mullat fent massatges a la pell amb moviments circulars durant 20-30 segons, evitant l'àrea dels ulls. Esbandiu bé amb aigua tèbia i assequi la cara amb compte.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Brand

Des de 1936, proporcionant solucions de bellesa i nutrició per al cos i l'ànima. Solanie va originar-se quan Mihaly Pito, farmacèutic, va decidir embellir el cos i nodrir l'ànima com la seva vocació més enllà de la curació.


Solanie, nodrint el cos i l'ànima amb qualitat


Els seus valors es basen en la dedicació, passió i la cerca constant d'embellir i nodrir. Des de la farmàcia més bella de Baja, han esperat amb portes obertes no només als que busquen curació, sinó també als que desitgen embellir-se.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda