Fabricante:

SoulTree SoulTree

Gel netejador Roses - SoulTree - 120 ml

225197

Nou

Revitalitza la teva pell amb el Gel netejador de Roses de SoulTree, una fórmula Ayurveda que neteja, hidrata i nodreix, mantenint la pell fresca i hidratada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,50€

IVA inclòs
10,42 € / 100 ml

Més informació

Gel netejador Roses SoulTree

Cura suau per a la teva pell: Neteja diària que refresca, hidrata i nodreix el teu rostre!

Què és Gel netejador Roses SoulTree?

Descobreix el poder de la neteja nutritiva amb el Gel netejador facial de Roses de SoulTree, específicament dissenyat per a ús diari i deixar la pell fresca i hidratada . La seva fórmula basada en Ayurveda incorpora extractes frescos i potents de Rosa índia i Cúrcuma, que ajuden a mantenir l'elasticitat i nutrició de la pell .

La Mel silvestre, rica en antioxidants , protegeix la teva pell contra els danys externs, garantint la seva cura integral . Aquest gel netejador elimina les impureses sense ressecar la pell , mantenint-la suau i nodrida. A més, està lliure de parabens, silicones, plom, DEA/TEA, ftalats, SLS/SLES, olis minerals, vaselina i fragàncies artificials, cosa que ho fa segur i adequat per a pells normals i seques.

Ingredients:

Aqua, Capryl/caprylyl glucoside, Glycerin ,Rubiacordifolia (manistha) stem extract*, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Sodium cocoyl glutamate,Disodium cocoyl glutamate, Vetiveriazizanioides (vetiver) root extract*, wheat protein,Azadirachtaindica (neem) leaf extract, Xanthan gum, Citric acid, Sodium levulinate, Coco glucoside, Glyceryl oleate,Parfum**, Mel (honey)*, Curcuma longa (turmeric) rhizome extract*, Rosa centifolia (rose) *, Potassium sorbat, Benzoic àcid, Sodium Benzoate, Citronellol**,Limonene**,Linalool**.

*De cultius ecològics. **D'olis essencials.

Com es fa servir Gel netejador Roses SoulTree?

Humiteja la teva cara i coll. Pren la quantitat desitjada al teu palmell. Fer massatges de cara i coll amb moviments circulars. Esbandir amb aigua.

Presentació:

Envàs de 120 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda