Fabricante:

SoulTree SoulTree

Loció netejadora Aloe i Roses - SoulTree - 150 ml

225196

Nou

Neteja suau i nutritiva amb la loció netejadora facial Ayurveda, deixant la pell fresca, suau i elàstica. Apte per a tot tipus de pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,50€

IVA inclòs
8,33 € / 100 ml

Més informació

Loció netejadora Aloe i Roses SoulTree

Purifica i nodreix la teva pell amb cada aplicació: Descobreix la neteja suau i efectiva per a un cutis radiant!

Què és Loció netejadora Aloe i Roses SoulTree?

La loció netejadora facial és una emulsió delicada dissenyada per eliminar eficaçment la brutícia, impureses i restes de maquillatge, deixant la pell fresca, neta i nodrida .

Formulada seguint els principis de l'Ayurveda , conté ingredients naturals com Aloe vera, aigua pura de Roses i Regalèssia, que treballen en conjunt per hidratar la pell i promoure la seva elasticitat .

A més, ajuda a alleujar les ulleres . Aquest producte és lliure de parabens, silicones, plom, DEA/TEA, ftalats, SLS/SLES, olis minerals, vaselina i fragàncies artificials, garantint la seva idoneïtat per a tot tipus de pell.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Sesamumindicum (sessam) seed oil*, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Rosa centifolia (rose) flower extract*, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl glucoside, Cetearyl alcohol, Prunus armeniaca (apricot) -caprylate/caprate, Cetyl alcohol, Tocopherol, Sodium benzoate, Làctic acid, Potassium sorbat, Xanthan gum, Sodium gluconat, Pelargonium graveolens oil **, Glycyrrhiza glabra (yashtimadhu) root extract*, Cedrusdeodara **,Citric acid ,Linalool**, Geraniol**, Limonene**, Farnesol**, Citronellol**

*De cultius ecològics. **D'olis essencials.

Com es fa servir Loció netejadora Aloe i Roses SoulTree?

Preneu una quantitat de la mida d'un pèsol en un cotó.

Netegeu tot rastre de maquillatge i brutícia de la cara i el coll.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda