Preu reduït! Magneki Stick - Laboratorios Abad - 20 sobres

Magneki Stick - Laboratorios Abad - 20 sobres

186037

Nou

Magnesi en sobres efervescents de sabor agradable per al benestar d'ossos i músculs. Artrosi, artritis, osteoporosi, rampes musculars.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,69€

IVA inclòs

7,62€ IVA inclòs

-25%

0,28 € / ud

Més informació

Magneki Stick Laboratoris Abat

Estics efervescents d'agradable sabor que aporten 150 mg. de Magnesi assimilable.

Què és Magneki Stick Laboratoris Abad?

Artrosi, artritis, osteoporosi, rampes musculars, fractures òssies, embaràs i lactància, períodes de creixement, infeccions de repetició.

Magneva Kiluva són sobres efervescents d'agradable sabor que aporten 150 mg de magnesi assimilable, com a complement de la dieta. Garanteix l'aportació de magnesi necessari perquè l'organisme pugui abastir les seves necessitats, tant pel que fa al sistema ossi com als teixits tous.

Es tracta d'una forma fàcil, agradable i eficaç de proporcionar a l'organisme el magnesi que aquest necessita, amb una aportació de 150 mg de magnesi per sobre, dissolt al mig got d'aigua, un sobre abans de cada àpat principal, 2 al dia.

Magneva es presenta en sobres efervescents i assegura una ràpida absorció i assimilació del magnesi a través del tracte gastrointestinal.

El magnesi és indispensable per a aquelles persones que tenen els ossos debilitats (osteoporosi) i pateixen processos degeneratius com ara artritis i artrosi. Ajuda a prevenir la calcificació de l?artèria coronària. Millora la transmissió neuromuscular.

Ingredients:

Acidulant: àcid cítric (E-330), citrat magnèsic, maltodextrina (derivat del blat de moro), gasificant: bicarbonat sòdic, aroma de llimona, edulcorants: aspartam (E-951, conté una font de fenilalanina) i acesulfam5 ), i vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina).

Com es pren Magneki Stick Laboratoris Abad?

Prendre 2 sobres al dia dissolts en aigua, un abans de cada àpat principal.

Presentació:

Envàs de 20 sobres efervescents.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda