Preu reduït! Crisàlide G Bio - Soria Natural - 30 ml

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Crisàlide G Bio - Soria Natural - 30 ml

225484

Nou

Emulsió amb extracte de crisàlide de cuc de seda i plantes, hidrata, tonifica i regenera la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

23,88€

IVA inclòs

28,10€ IVA inclòs

-15%

79,60 € / 100 ml

Més informació

Crisàlide G Bio Soria Natural

Revitalitza la teva pell amb el poder de la natura.

Què és Crisàlide G Bio Soria Natural?

Crisàlide G Bio de Sòria Natural és una emulsió tònic-renovadora única, formulada amb un 8% d'extracte de la crisàlide del cuc de seda .

Aquesta emulsió fluida BIO combina el poder nutritiu i regeneratiu de la crisàlide amb les propietats de diverses plantes medicinals. La seva textura lleugera i suau facilita una ràpida absorció, proporcionant hidratació intensa i un efecte tonificant sobre la pell . Aquest producte és especialment eficaç en la promoció de la regeneració cel·lular, cosa que ajuda a revitalitzar i rejovenir la pell .

És ideal per als que busquen una cura natural i efectiva per mantenir la seva pell hidratada, tonificada i amb un aspecte saludable . La inclusió d'ingredients BIO assegura que la pell rebi un tractament d'alta qualitat, lliure de components nocius, adequat per a tota mena de pells.

Ingredients:

Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Water, Aqua, Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil, Propanediol, Steareth-2, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Equis officinalis (Sage) Leaf Extract, Echinacea pallida Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtra't, Glycerin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Phenylpropanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Citric Acid, Sodi Hydroxid Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, Cinnamal, Citral, Citronellol.

Com es fa servir Crisálida G Bio Soria Natural?

Aplicar a cara o zona desitjada del cos 2-3 vegades al dia amb un suau massatge, fins a la seva total absorció. No aplicar a zones irritades ni properes al contorn dels ulls.

Presentació:

Envàs de flascó de vidre 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda