Preu reduït! Sabó d'Ametlles - Himalaya Herbals - 75 grams

Sabó d'Ametlles - Himalaya Herbals - 75 grams

224981

Nou

El Sabó d'Ametlles d'Himàlaia Herbals de 75 grams ofereix una neteja delicada i nutritiva, enriquit amb les bondats de les ametlles, deixant la pell suau i nodrida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,02€

IVA inclòs

1,20€ IVA inclòs

-14%

1,36 € / 100 g

Més informació

Sabó d'Ametlles Himàlaia Herbals

Nutrició i suavitat a cada rentat per a una pell radiant.

Què és Sabó d'Ametlles Himàlaia Herbals?

El Sabó d'Ametlles d'Himàlaia Herbals representa l'aliança perfecta entre la natura i la ciència. Amb 75 grams de cura pur, aquest sabó es basa en una fórmula d'origen vegetal , garantint així un producte genuïnament natural.

Les ametlles , ingredients estrella d'aquest sabó, són àmpliament reconegudes per les seves propietats nutritives i emol·lients . En utilitzar aquest sabó, no només aconsegueix una neteja efectiva, sinó que també gaudeix de la riquesa nutritiva de les ametlles, que penetren a la pell deixant-la suau, hidratada i amb un toc setinat . Ideal per a tots els tipus de pell i especialment per a aquelles que necessiten un extra de nutrició , el Sabó d'Ametlles d'Himàlaia Herbals és el seu aliat diari per a una pell saludable, nodrida i radiant .

Ingredients:

Sodium Palm Kernelate, Aigua, Parfum, Glyrecin, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Cocos Nucifera ( Coconut) Oil, Tetrasodium EDTA, Prunus Armeniaca ( Apricot ) Kernel Oil, Prunus amygdalus Dulcis ( Sweet Almond) Oil, Oil, Pentaerytrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium Etidranate, Pongàmia Glabira Seed Oil, Rosa Centifolia Flower Extarct, Citrus Llimona ( Lemon) Peel Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Rossa Cordifolia Stem .

Com es fa servir Sabó d'Ametlles Himàlaia Herbals?

Humiteja el sabó amb aigua i frega'l entre les mans fins a obtenir una escuma suau. Aplica l'escuma a la pell humida, fa un massatge suau i després esbandeix amb aigua abundant. Pot utilitzar-se tant al cos com a la cara, evitant l'àrea dels ulls.

Presentació:

Envàs de 75 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda