Preu reduït! Sabó Refrescant de Cogombre i Coco - Himalaya Herbals - 75 grams

Sabó Refrescant de Cogombre i Coco - Himalaya Herbals - 75 grams

224979

Nou

El Sabó de Cogombre i Coco d'Himàlaia Herbals de 75 grams ofereix una neteja profunda i humectant, enriquit amb cogombre i coco, per mantenir la pell suau, fresca i revitalitzada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,02€

IVA inclòs

1,20€ IVA inclòs

-14%

1,36 € / 100 g

Més informació

Sabó Refrescant de Cogombre i Coco Himalaya Herbals

Frescor del cogombre, nutrició del coco, per a una pell radiant i revitalitzada.

Què és Sabó Refrescant de Cogombre i Coco Himalaya Herbals?

El Sabó Refrescant de Cogombre i Coco d'Himàlaia Herbals és un producte natural de 75 grams que es destaca per la seva formulació única i suau .

Amb ingredients naturals com el cogombre i el coco, aquest sabó està dissenyat per oferir una experiència de neteja excepcional, no només eliminant impureses sinó també humectant la pell . El cogombre, conegut per les seves propietats refrescants, ajuda a tonificar la pell i mantenir-ne l'equilibri natural d'hidratació . Per la seva banda, el coco aporta nutrients essencials que la pell necessita, deixant-la suau, nodrida i revitalitzada . Ideal per a ús diari, aquest sabó és la combinació perfecta de neteja i cura, garantint una pell radiant i saludable amb cada rentat.

Ingredients:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aigua, Parfum, Glycerim, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Coco Nucifera ( Coconut) Oil, Tetrasodium EDTA, Cucumis Sativus, ( Cucumber) Fruit Extract, Pentaerythrityl tetra-di-t- , Cyperus Rotundus Tuber Extract, Curcuma Longa ( Turmeric) Rhizome Extract, CI 47000, CI61565, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate.

Com es fa servir Sabó Refrescant de Cogombre i Coco Himalaya Herbals?

Humiteja el sabó amb aigua i frega'l entre les mans fins a obtenir una escuma suau. Aplica l'escuma a la pell humida, fa un massatge suau i després esbandeix amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 75 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda