Preu reduït! Deplus - Margan Biotech - 60 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

Deplus - Margan Biotech - 60 càpsules

210515

Nou

Complement alimentari amb BACOPA, GABA, L-TRIPTÒFAN i més. Enriquit amb vitamina B6 per recolzar la salut mental i el sistema nerviós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,60€

IVA inclòs

33,50€ IVA inclòs

-17%

0,46 € / ud

Més informació

Deplus Margan Biotech

Equilibri i benestar, naturalment potenciat.

Què és el Deplus Margan Biotech?

DEPLUS® de Margan Biotech és un avançat complement alimentari dissenyat amb precisió per satisfer les necessitats específiques de la població adulta. Aquesta fórmula d'alta potència combina components naturals i vitamínics com la BACOPA, el GABA, el L-TRIPTÒFAN, l'ASHWAGANDHA, la MELISA, el AZAFRAN i la BIOTINA .

El seu contingut en vitamina B6 no només reforça la combinació sinó que exerceix un paper crucial en el funcionament adequat del sistema nerviós i en la funció psicològica normal. Aquesta composició única d'ingredients actius treballa sinèrgicament per recolzar la salut mental i el benestar , fent de DEPLUS® una opció excel·lent per a aquells que busquen mantenir un equilibri òptim a la seva vida diària.

Ingredients:

Extracte sec de Bacopa (Bacopa monnieri, planta sencera); àcid gamma-aminobutíric (GABA); L-Triptòfan; agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa); extracte sec d'Ashwagandha (Withania somnifera, arrel); extracte sec de melissa (Melissa officinalis, fulles); agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); extracte sec de safrà AFFRON® (Crocus sativus, estigmes); antiaglomerants: sals magnèsiques d'àcids grassos i diòxid de silici; clorhidrat de piridoxina (vitamina B6); D-biotina (biotina).

Adevertiments:

Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada i variada i un estil de vida saludable. No excedeixi la dosi diària expressament recomanada. Mantingueu-vos fora de l'abast dels nens més petits. No ha de ser pres per dones embarassades, ni per aquelles persones que estiguin en tractament amb antidepressius o que pateixin insuficiència renal. Emmagatzemar en un lloc fresc i sec.

Com es pren el Deplus Margan Biotech?

Prendre 2 càpsules al dia, preferentment després dels àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda