Ferments per Iogurt bífidus - Kirandia - 1 sobre Expand

Ferments per Iogurt bífidus - Kirandia - 1 sobre

Nou

Kirandia Kirandia
Ferment per a la preparació casolana de iogurt búlgar original amb bífidus Complex.

Més detalls

3,50€

Ferments per Iogurt bífidus - 1 sobre

Ferment per a la preparació casolana de iogurt búlgar original amb bífidus Complex.

El ferment per Bífidus Iogurt búlgar Original conté soques seleccionades enriquides amb un complex únic de bifidobacteris.

Propietats: Les bifidobacteris són part de la micro flora intestinal natural dels humans i són presents des de l'edat més primerenca. Elles traspassen la barrera gàstrica i s'implanten a la paret intestinal on regulen el desenvolupament de bacteris no desitjades, desintoxiquen l'organisme humà i activen el sistema immunitari. La presa de medicaments, l'estrès i l'avanç de l'edat disminueixen el nivell de bifidobacteris a l'intestí la qual cosa ve acompanyat d'disbacteriosis, problemes digestius i el risc d'altres malalties. El consum de productes lactis amb bifidobacteris actives i microorganismes àcid làctics és la manera ideal i natural per mantenir el balanç de l'ecosistema intestinal.

Ingredients: El sobre conté no menys de 1х109 cèl·lules vives per gram de Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breu,Bifidobacterium adolescentis. Totes els ceps estan aïllades de fonts naturals i sense modificació genètica.

Dosi: Una bossa de 1 gr. pot fermentar fins a 5 litres de llet. Del producte acabat es pot separar una part que es pot reutilitzar per fermentar (ressembrar), fins a 5 vegades. D'aquí, que en total, es puguin obtenir fins a 30 litres a partir d'un únic sobret.

Mètode de preparació: S'escalfa llet (d'1 a 5 litres) fins 82-85º sense arribar a bullir. Deixi passar 30 minuts d'escalfament per refredar a 39-40º C. Afegir el ferment d'una borsa i mesclar bé per dissoldre el contingut. La llet es deixa a fermentar a 39 º C durant 8-10 hores sense agitar. La temperatura de fermentació s'ha de mantenir, cobrint bé amb tovalloles el recipient tapat i deixant-lo en un lloc calent. Si es realitza a la nit, la llet al matí aquesta coagulada. El producte final es posa a la nevera sense agitar. Després de refredar fins a 10º al bifidoyogurt està apte per al consum.

Del producte acabat es pot separar una part que es pot reutilitzar per fermentar (resembrar) mes bifidoyogurt la propera vegada. Amb 1 - 2 cullerades del iogurt acabat per a 1 litre de llet, és suficient. La fermentació en esti cas és més curta, 2 - 3 hores són suficients ja que els bacteris estan ja reactivades i actives. S'aconsella no resembrar més de 4-5 vegades amb el mateix producte donat a la contaminació que pateix en un frigorífic domèstic. La qualitat del producte acabat depèn de la qualitat de la llet que utilitzi. En cas de resultat insatisfactori intentar amb una altra marca de llet. Es recomana utilitzar llet fresca.

Presentació: Un sobre d'1 g de ferments per a la preparació de iogurt búlgar enriquit amb Bifidus Complex, amb el qual podrà més de 30 litres de iogurt. Diverses receptes i consells per aconseguir els millors resultats.

Emmagatzematge: A una temperatura de 0 - 10º fins a 1 any. La borsa no ha d'emmagatzemar un cop oberta.

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 27/08/2019

Utilitzar el descompte

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.