No hi ha productes
Ho compro
183571
Nou
Pasta de soja i arròs integral fermentada amb llavors de koji en gerres de cedre durant més d'un any.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
El genmai miso es fabrica amb soja i arròs integral. Fins fa uns anys, resultava molt difícil la seva fabricació, perquè la capa protectora de l'arròs integral dificultava el procés de fermentació i originava subproductes estranys que calia eliminar. Noves tècniques molt depurades de fermentació han possibilitat aquesta varietat de miso que es distingeix per la seva gran fragància.
Soja ecològica no transgènica 60%, Arròs integral 27,499%, Aigua 1,5%, Sal marina 11,0%, llavor de koji (Aspergillus oryzae) 0,01%.
Fabricat al Japó.
Valor nutricional (100 grams):
Energia (kcal) | 163 kcal |
proteïnes | 12,1 g |
greixos | 7 g |
saturats | 0,92 g |
Hidrats de carboni | 16,8 g |
sucres | 8,2 g |
Sodi | 4,1 g |
Diluir 1 culleradeta de Miso en una tassa de brou calent. També es poden preparar deliciosos patés barrejant-ho amb Tahin (Pasta de Sèsam) i aigua, o fer servir com guarniment en salses. No bullir perquè preservi totes les seves propietats. Obert el paquet, guardi a la nevera.
Envàs de 400 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació