Pesto Rosso amb Formatge Pecorí - Bio Organica Italia - 130 grams

220081

Nou

Ideal per untar, condimentar pizzes i plats de carn o peix. Sabor italià autèntic i orgànic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,59€

IVA inclòs
2,76 € / 100 g

Més informació

Pesto Rosso amb Formatge Pecorino Bio Organica Italia

Sabor italià a cada toc gurmet.

Què és Pesto Rosso amb Formatge Pecorino Bio Organica Italia?

El Pesto Rosso amb Formatge Pecorino Bio d'Organica Italia és una deliciosa i versàtil crema gurmet que encanta amb el seu sabor autènticament italià . Aquest pesto, elaborat amb ingredients orgànics d'alta qualitat, combina el sabor intens del formatge Pecorino amb la rica aroma del tomàquet i les herbes mediterrànies .

La seva textura suau i el sabor equilibrat el fan ideal per a una varietat de plats. Pot ser utilitzat per untar sobre pa, bruschettas, ous durs i verdures, aportant un toc de sabor únic i exquisit . També és perfecte com a condiment en pizzes o com a complement en plats principals a base de carn o peix.

La seva naturalesa orgànica garanteix que cada ingredient ha estat acuradament seleccionat per oferir una experiència culinària de la més alta qualitat, realçant qualsevol menjar amb el seu sabor distintiu i natural.

Ingredients:

Tomàquets Secs* 45,8%, Oli D'Oliva Verge Extra* 16,3%, Polpa De Tomàquet* 13,8%, Anacards*, Formatge Pecorí*, Aigua, Ametlles*, Alfàbrega*, Sal, Julivert*, Pinyons* , Api*, Vinagre De Poma*, All*.*d'Agricultura Biològica.

Com es fa servir Pesto Rosso amb Formatge Pecorino Bio Organica Italia?

Ideal per untar sobre pa, bruschetta, ous durs i verdures o com a condiment per a pizzes, primers o segons plats a base de carn o peix.

Presentació:

Envàs de vidre 230 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Bio Organica Itàlia és una empresa familiar de tercera generació d'agricultors des de 1960. Són una empresa italiana líder en el mercat de les olives i verdures biodinàmiques.


Bio Organica Itàlia, olives i aperitius ecològics


Amb el pas del temps, l'empresa s'ha reconvertit seguint els criteris d'agricultura ecològica italiana. Promovent un cultiu a l'aire lliure en més de 220 hectàrees de terreny certificat com a orgànic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda