Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Xampú Revitalitzant Anti-Caiguda Cabell amb probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

Xampú Revitalitzant Anti-Caiguda Cabell amb probiòtic - Iogurt de Bulgària - 230 ml

186418

Nou

El iogurt búlgar i l'oli de Rosa Damascena de Bulgària serveixen com a targeta de visita de Bulgària.

Més detalls

9,72€

IVA inclòs

10,80€ IVA inclòs

-10%

4,23 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xampú Revitalitzant Anti-Caiguda Cabell amb probiòtic

El iogurt búlgar i l'oli de Rosa Damascena de Bulgària serveixen com a targeta de visita de Bulgària. Per fortuna, tots dos productes són uns dels elixirs naturals més únics a escala mundial. La influència saludable dels productes lactis es coneix per moltes civilitzacions antigues. A les terres búlgares, la llet i els productes derivats es coneixen de fa més de 7000 anys, durant el temps dels tracis. Ells creen el iogurt - paraula tràcia que significa llet sana "dura".

Els tracis han obtingut el iogurt per mitjà de cultivació de bacteris àcid-làctics d'algues verdes. Els lactobacils que causen l'obtenció del iogurt búlgar han estat descoberts en 1905 per l'estudiant búlgar de medicina S. Grigorov i han estat denominats Lactobacillus bulgaricus. Avui dia el iogurt búlgar es reconeix com probiòtic poderós que té una influència benèfica sobre la salut de la persona. Els probiòtics són microorganismes vius que, un cop acceptats individualment o en continguts en determinats alimentaris, tenen una influència benèfica per mitjà de la microflora intestinal i el sistema immune.

L'oli de Rosa Damascena de Bulgària és l'oli eteri més car i buscat al món. S'obté per mitjàde la destil·lació de la Rosa búlgara "Rosa Damascena Mill", anomenada, a més, "reina" de les flors. Conté més de 300 substàncies precioses que tenen una influència miraculosa sobre l'organisme humà, i el fan un elixir insubstituïble en la cosmètica, la farmàcia i la indústria alimentària al món. Les proves indiscutibles de la influència benèfica del iogurt sobre la joventut i la salut de la persona en general han donat fonament d'un estudi molt detallat de la seva acció també sobre la pell humana - per al manteniment de la seva salut, joventut i bellesa.

Ingredients INCI: Aqua, Urea, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Dimethiconol, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, C11-15 Pareth-12, Cocamide Dea, Polyquaternium-44, Peg-4 Distearyl Ether, Distearyl Ether, Dicaprylyl Ether, Acrylates Copolymer, Rosa Damascena Flower Oil Sodium Chloride, Creatina, Parfum, Hydrolyzed Iogurt Protein, Lactic Acid, Methylch- Loroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional Linalool.

Presentació: Envàs de 230 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda