Preu reduït! Night Casi Re-Col - Marnys - 360 grams

Fabricante:

Marnys Marnys

Night Casi Re-Col - Marnys - 360 grams

211307

Nou

Amb melatonina, 5-HTP, L- Teanina i calostre purificat. Facilita una ràpida inducció de la son i un descans complet.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,50€

IVA inclòs

31,50€ IVA inclòs

-15%

7,36 € / 100 g

Més informació

Night Casi Re-Col

Somni profund i reparador

Què és Night Casi Re-Col?

Exclusiva formulació de Melatonina, vitamina B6 i L-5-HTP (hidroxitriptófano) ingredients que afavoreixen el son i el descans mental i físic.

Les proteïnes làcties aporten elements per aprofitar l'oportunitat de recuperació muscular nocturna.

Té gust maduixa natural, amb trossos, no conté gluten i és apte per lacto-vegetarians.

Principals Ingredients i Propietats:

Aporta les següents propietats:

  • La Melatonina contribueix a reduir el temps de conciliació de la son. És una hormona relacionada amb el triptòfan que se sintetitza en la glàndula pineal dins el cervell i té diverses funcions fisiològiques incloent la regulació dels ritmes circadians, tan importants en la nostra vida diària.
  • El Triptòfan (L-5-HTP) és un aminoàcid essencial produït naturalment pel cos a partir de l'aminoàcid essencial L-triptòfan, de el qual es formen la serotonina (un neurotransmissor l'acció regula els estats anímics), la melatonina (hormona que regula el cicle de la son), i la vitamina B3 (niacina). L-5-HTP contingut en NIGHT Casi Re-COL està estandarditzat amb un contingut mínim de 99% procedent de Griffolia simplicifolia, que contribueix a el normal funcionament de sistema nerviós.
  • L-Teanina és un aminoàcid únic trobat gairebé exclusivament a la planta de l'Te, les infusions han estat usades mil·lenàriament en les cultures orientals per les seves propietats naturals de relaxació.
  • El Calostre és un líquid espès procedent de la primera llet d'alletar i conté diversos anticossos (immunoglobulines) a una concentració més alta que la de la llet ordinària. NIGHT Casi Re-COL de MARNYS SPORTS® garanteix al Calostro un contingut mínim de 20% d'immunoglobulines.
  • Les proteïnes làcties (Caseïna, caseïnat +5 fonts) proporcionen per dosi 18 grams de proteïnes, i contribueixen a el creixement de la massa muscular i a l'normal manteniment dels ossos. La presència de Caseïna proporciona alliberament prolongat de proteïnes.
  • Conté Leucina que és un aminoàcid essencial que es troba altament concentrat en el múscul i en el teixit adipós, on participa de el metabolisme energètic i de proteïnes.
  • La vitamina B6 contribueix a la normal funció de el sistema nerviós i de el sistema immune, ia la reducció de l'cansament i la fatiga.
  • El Calci contribueix a la normal funció muscular i neurotransmissió, així mateix, contribueix a el normal funcionament dels enzims digestius.
  • Un complex multi-enzimàtic format per 5 enzims: Amilasa, Proteasa, lactasa, Lipasa i Cel·lulasa. Aquests enzims tenen reconegudes propietats digestives, i es troben naturalment en la saliva, en el suc gàstric, en el suc pancreàtic i en les secrecions intestinals.

Ingredients:

Caseïna [llet] micel·lar, caseïnat [llet] càlcic, maduixa liofilitzada, aroma natural (maduixa), calostre [llet] en pols, hidrolitzat de proteïna de sèrum de llet, aïllat de proteïna de sèrum de llet, proteïna de sèrum de llet, proteïna de llet, colorant natural (remolatxa), 5-HTP (L-5-hidroxitriptófano extracte de Griffonia simplicifolia), L-teanina, barreja d'enzims (amilasa, proteasa, lactasa, lipasa i celulasa), vitamina B6, melatonina i edulcorants (glucòsids d'esteviol i sucralosa).

INGREDIENTS ACTIUS: Per dosi (24 g):
melatonina 1 mg
5-HTP (L-5-hidroxitriptófano) 100 mg
L-Teanina 100 mg
vitamina B6 1,4 mg (100% VRN)
calostre purificat 500 mg
Barreja d'enzims (amilasa, proteasa, lactasa, lipasa i cel·lulasa) 15 mg
Altres Components:
calci 132 mg (17% VRN)
leucina 2000 mg

*% VRN (valor de referència de nutrient)

VALORS NUTRICIONALS: Per dosi (24 g):
Valor energètic (kJ / kcal) 381/91
Greixos, de les quals 0,3 g

saturats

0,2 g
Hidrats de carboni, dels quals 0,9 g

sucres

0,9 g
proteïnes 18 g
sal 0,04 g

Com es pren Night Casi Re-Col?

Dissoldre 1 cassó ras (24 g) en 250-400 ml d'aigua o llet i prendre poc abans d'anar a dormir.

Presentació:

Envàs de 360 grams.

Brand


Marnys és la teva marca d'olis essencials, aliments saludables, complements nutricionals i bellesa natural.


Marnys i els seus productes naturals per a la teva pell i el teu benestar interior


Marnys compta amb un ampli equip d'experts que es preocupen per la qualitat de les seves matèries primeres, la innovació i la tecnologia. Per a ells, principis clau per a l'elaboració i distribució de les seves més de 400 productes naturals.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda