Fabricante:

SoulTree SoulTree

Contorn d'ulls Granada i Ametlles - SoulTree - 40 ml

225189

Nou

Tractament revitalitzant per minimitzar ulleres, reduir arrugues i prevenir bosses. Hidratació i lluminositat pels teus ulls.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,40€

IVA inclòs
48,50 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'ulls Granada i Ametlles SoulTree

Il·lumina i rejoveneix la teva mirada amb la natura més pura.

Què és Contorn d'ulls Granada i Ametlles SoulTree?

El Contorn d'Ulls de Granada i Ametlles de SoulTree és un tractament revitalitzant dissenyat específicament per a la delicada zona del contorn dels ulls .

Aquest gel, enriquit amb extractes naturals i olis essencials , treballa intensivament per minimitzar les ulleres, reduir l'aparença d'arrugues i prevenir la formació de bosses .

La Granada , coneguda per les seves propietats antioxidants i la seva capacitat per aclarir la pell, es combina amb l'oli d'ametlles per proporcionar una hidratació profunda i reduir la inflor al voltant dels ulls. La cafeïna i la mel ecològica s'integren a la fórmula per suavitzar les línies fines i tornar-li la lluminositat a la teva mirada , mentre que el te verd millora la circulació i aporta una capa addicional de protecció contra les toxines ambientals. Aquest tractament hidratant estimula la microcirculació a la zona ocular, deixant la pell més ferma, brillant i visiblement rejovenida.

Ingredients:

Aqua, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Glycerin, Hamamelisvirginiana (witch hazel) water*, Betaine, Sclerotium gum, Sodium levulinate, , Mel (honey)*, Potassium sorbat, Lactobacillus ferment lysate, Camellia sin leaf extract, Punicagranatum extract (pomegranat),Prunus amygdalusdulcis (almond) oil*, Sodium gluconat, Lactic acid, Lactobacillus ferment, Caffeine, Citric acid, Sodium Benzoate, Benzoic acid.

*De cultius ecològics. **D'olis essencials.

Com es fa servir Contorn d'ulls Granada i Ametlles SoulTree?

Es recomana la seva aplicació a la nit donant lleugers tocs al contorn ocular.

Presentació:

Envàs de 40 ml.

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda