Fabricante:

Van Horts Van Horts

Contorn d'Ulls - Quinoa Ecològica - Van Horts - 30 ml

201789

Nou

Tractament liposomado amb quinoa ecològica per a una zona tan delicada i sensible com és el contorn d'ulls i llavis. Presentat en envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,00€

IVA inclòs
50,00 € / 100 ml

Més informació

Contorn d'Ulls Quinoa Ecològica

Per a tot tipus de pells

Què és el Contorn d'Ulls Quinoa Ecològica?

Tractament liposomado de quinoa ecològica per a una zona tan delicada i sensible com és el contorn d'ulls i llavis. Corregeix i atenua les ulleres, bosses, i arrugues de la línia d'expressió. Netejar i tonificar la pell aplicar mitjançant lleugers massatges circulars al voltant dels ulls i llavis. El seu ús ha de ser diari. Amb oli de Quinoa, és adequada per a tot tipus de pells

Ingredients:

Aqua, cetyl alcohol, Glycerin, Steareth-21, Ethylexyl, Melthoxycinnamate, homosalate, Gyliceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Benzophenone-3 Isopropyl Myristate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Triethanolamine, carbomer, PVP, tocopheryl acetate, disodium EDTA, Macadàmia ternifolia Seed Oil, Resveratrol, Parfum, Chenopodium quinoa Seed Extract, cocos nucifera oil, rosmarinus officinalis leaf extract, potassium sorbate, sodium benzonate, gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Lecithi, Magnesium ascorbyl phosphate, phenethyl alcohol, tocopherol, gardènia tahitensis flower extract, xanthan gum, calcium gluconate, Chondrus crispus (carrageenan) Extract, glycine soja oil.

Com es fa servir el Contorn d'Ulls Quinoa Ecològica?

Aplicar sobre el contorn dels ulls realitzant un suau massatge fins a la total absorció. Evitar el contacte directe amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda