Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Hydro Booster - Concentrat Intensiu Facial - Anne Marie Börlind - 15 ml

Hydro Booster - Concentrat Intensiu Facial - Anne Marie Börlind - 15 ml

210862

Nou

Concentrat intensiu per a pells necessitades d'hidratació. Presentat en envàs de 15 ml.

Més detalls

Atenció: resten poques unitats!

35,52€

IVA inclòs

41,90€ IVA inclòs

-15%

2,37 € / ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Hydro Booster

Hidrata, omple i refresca la cara

Què és el Hydro Booster?

Concentrat intensiu per a pells necessitades d'hidratació.

L'àcid hialurònic de fong xinès Tremella fuciformis té un efecte hidratant i allisat. Una substància activa obtingut de l'alga vermella estimula la producció d'àcid hialurònic propi de la pell i li aporta una hidratació eficaç i duradora.

Gràcies a les substàncies actives altament concentrades, s'obtenen resultats visibles després de la seva aplicació.

L'àcid hialurònic botànic obtingut de l'fong xinès Tremella fuciformis és molt similar a l'àcid hialurònic humà pel que fa a estructura i composició. Ajuda a combatre els signes de cansament de la pell de forma eficaç. A més té un efecte hidratant i allisat.

La alga vermella estimula la producció d'àcid hialurònic propi de la pell en l'epidermis i aporta una hidratació eficaç i duradora.

Ingredients:

Aqua [water], alcohol, Glycerin, squalane, lauroyl lysine, aroma [fragrance], Butyrospermum parkii butter [shea], cetyl palmitate, dehydroxanthan gum, glyceryl caprylate, sorbitan olivate, sorbitan palmitate, sodium stearoyl glutamate, sodium hyaluronate, lecithin, arginine, menthyl Lactate, copper pca, Benzyl benzoate, limonene, sodium Lactate, Gira-sol seed oil [sunflower], macadàmia ternifolia seed oil, tremel·la fuciformis sporocarp extract [Hyaluronic acid], linalool, phenethyl alcohol, citronel·lol, hexyl cinnamal, tocopheryl acetate , Benzyl alcohol, saccharide isomerate, sodium carrageenan, geraniol, Malachite extract, glycine soja oil [Soybean], citral
potassium sorbate, maris sal [sigui salt], tocopherol.

Com s'usa el Hydro Booster?

Aplicar sobre el rostre net i deixar absorbir íntegrament. Si la pell ho requereix, completar amb les cures de dia o de nit.

Presentació:

Envàs de 15 ml.

Brand


Anne Marie Börlind ofereix cosmètica bio per a cuidar del teu cabell, la teva pell corporal i facial, així com de les teves imperfeccions cutànies i capil·lars, com: caiguda del cabell o arrugues facials.


Anne Marie Börlind, Cosmètica Natural per a nens, homes i dones


Es tracta d'una marca alemanya que ofereix cosmètica natural d'eficàcia demostrada. Gràcies a ella, podràs comprar una infinitat de productes cosmètics naturals per a cuidar de manera eficaç el teu cabell i la teva pell a La Bona Salut.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda