Preu reduït! Rumalaia Gel - Himalaya - 50 grams

Rumalaia Gel - Himalaya - 50 grams

223242

Nou

Rumalaya Gel d'Himàlaia és un gel a base de plantes per alleujar dolors articulars o musculars, rigidesa muscular i inflamacions. Presentat en envàs de 50 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,93€

IVA inclòs

5,90€ IVA inclòs

-16%

9,86 € / 100 g

Més informació

Rumalaia Gel Himalaia

Gel a base de plantes per alleujar dolors articulars o musculars.

Què és el Rumalaya Gel Himalaya?

Gel calmant per a músculs i articulacions que t'ofereix una reconfortant sensació fred-calor . Aquest innovador producte de HIMALAYA està especialment formulat per alleujar dolors musculars i articulars, proporcionant alleugeriment i confort a cada aplicació.

Rumalaya conté oli de gaulteria , reconegut per les seves notables propietats analgèsiques que ajuden a alleujar el dolor. A més, la seva fórmula inclou extracte de boswellia , que actua eficaçment reduint els símptomes associats a afeccions musculars i articulars. El gel també està enriquit amb extracte de gingebre , conegut per la seva acció antiinflamatòria, contribuint així a la ràpida recuperació i benestar.

La barreja exclusiva d'olis essencials a Rumalaya crea una singular sensació de fred seguida per una calor reconfortant, potenciant la seva acció calmant i relaxant a la zona afectada. Aquest gel és ideal per tractar dolors provocats per torçades, esquinços, lesions esportives, així com molèsties lumbars i cervicals.

Ràpida absorció.

Ingredients:

Vitex (Vitex negundo), Cedre de l'Himàlaia (Cedrus deodara), Gingebre (Zingiber officinale), Boswellia (Boswellia serrata), Menta (Mentha arvensis), Canyella (Cinnamomum zeylanicum), Gaultheria (Gaultheria fragrantissima).

Com s'aplica el Rumalaya Gel Himalaya?

Apliqueu una petita quantitat del gel Rumalaya a la zona sensible i massatge suaument.

Presentació:

Envàs de 50 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda