Preu reduït! Protecció Solar Natural Mineral Stick SPF50 - Sol de Ibiza - 45 grams

Fabricante:

Sol de Ibiza Sol de Ibiza

Protecció Solar Natural Mineral Stick SPF50 - Sol de Ibiza - 45 grams

224380

Nou

Protecció d'ampli espectre contra els raigs UVA i UVB amb la fórmula d'òxid de zinc no nano

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,02€

IVA inclòs

18,00€ IVA inclòs

-11%

35,60 € / 100 g

Més informació

Protecció Solar Natural Mineral Stick SPF50 Sol dEivissa

Protegeix i cuida la teva pell, allà on siguis.

Què és Protecció Solar Natural Mineral Stick SPF50 Sol dEivissa?

El Protecció Solar Natural Mineral Stick SPF50 de Sol d'Eivissa ofereix una forma pràctica i efectiva de protegir la teva pell dels nocius raigs solars .

Formulat amb òxid de zinc no nano, aquest protector solar sòlid sense aigua és segur per a la pell i respectuós amb el planeta .

En fer massatges a la pell, l'estic es torna cremós i suau, la qual cosa permet una fàcil aplicació . Aquest filtre mineral proporciona una protecció d'ampli espectre contra els raigs UVA i UVB, protegint la pell fins i tot a les zones més exposades al sol.

Amb el seu envàs de cartró 100% biodegradable , aquest producte és una opció perfecta per als que busquen reduir la seva petjada de plàstic. El seu format compacte i pràctic el fa perfecte per portar-lo a tot arreu perquè sempre estiguis protegit, independentment d'on et portin les teves aventures. Apte per a tota mena de pells, aquest estic de protecció solar és perfecte per a tota la família, protegint la pell tant d'adults com de nens.

Ingredients:

Òxid de zinc, oli de Prunus amygdalus dulcis, alcohol cetílic, Euphorbia cerifera cera, mantega de Theobroma cacau, triglicèrid caprílic/càpric, àcid polihidroxiesteàric, oli de llavors de Helianthus annuus (*), Suc de Extracte d'arrel d'Althaea officinalis (*), Extracte de flor de Calendula officinalis (*), Extracte de fulla de Malva sylvestris (*), Acetat de tocoferil, Tocoferol, Palmitat d'ascorbilo, Lecitina, Àcid cítric

(*) Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Protecció Solar Natural Mineral Stick SPF50 Sol d'Eivissa?

Aplicar a la zona desitjada. Adequat per a ús diari.

Presentació:

Envàs de 45 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2012, Sol de Ibiza ofereix protectors solars minerals orgànics d'alta qualitat. Aquest moviment cap a un futur més sostenible es basa en ingredients naturals i ecològics, lliures de crueltat animal.


Sol de Ibiza, la protecció solar que cuida del planeta


La seva filosofia es sustenta en la sostenibilitat, integritat, recerca i respecte per al medi ambient. Com a marca líder a Europa, destaquen en el mercat de protectors solars minerals orgànics certificats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda