Preu reduït! Cellulit Bellsiluet - Laboratorios Abad - 14 sobres

Cellulit Bellsiluet - Laboratorios Abad - 14 sobres

224302

Nou

Cellulit Bellsiluet de Laboratoris Abad és un producte multifuncional que promou la digestió i la circulació, ajuda a eliminar greix, i té efectes antioxidants i diürètics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,49€

IVA inclòs

10,74€ IVA inclòs

-20%

0,61 € / ud

Més informació

Cellulit Bellsiluet Laboratoris Abad

La teva solució tot-en-un per a la salut i el benestar.

Què és Cellulit Bellsiluet Laboratoris Abad?

Cellulit Bellsiluet de Laboratoris Abad és un producte multifuncional dissenyat per promoure la salut i el benestar . Destaca per la seva capacitat per proporcionar diversos beneficis, com ara la millora de la digestió i la circulació, l'eliminació de greix, i el seu efecte antioxidant i diürètic .

Amb la seva fórmula natural , Cellulit Bellsiluet pot ajudar a reduir la retenció de líquids al cos, augmentar el metabolisme dels greixos, millorar la circulació sanguínia i proporcionar una defensa antioxidant per combatre els nocius radicals lliures .

A més, la capacitat per promoure la digestió pot contribuir a una millor absorció i utilització dels nutrients.

Ingredients:

Fórmula Matí: Aigua, Inulina, carboximetilcel·lulosa (espessant), àcid cítric (acidulant), àcid ascòrbic (antioxidant), sorbat potàssic (conservant), extracte sec de Cua de cavall (Equisetum arvensis, part aèria tryphilla, fulles), extracte sec de Guaraná (Paullina cupana, fulla), aroma, extracte sec de llavor de Raïm (Vitis vinifera, llavor), Acesulfame potàssic (edulcorant), Sucralosa (edulcorant).

Fórmula Dia: Aigua, Inulina, àcid cítric (acidulant), extracte sec de Te verd (Camellia sinensis, fulles), carboximetilcel·lulosa (espessant), Acesufament potàssic (edulcorant), aroma, extracte sec de Cua de cavall (Equisetumarven ), extracte sec de Sàlvia (Salvia officinalis, fulles), extracte sec d'Herbaluisa (Lippia tryphilla, fulles), extracte sec d'Ulmària (Filipèndula ulmària, part aèria), Sucralosa (edulcorant), àcid ascòrbic ( ), sorbat potàssic (conservant), extracte sec de Mirtil (Vaccinium myrtillus fruit), extracte sec de llavor de Raïm (Vitis vinifera, llavor)

Com es fa servir Cellulit Bellsiluet Laboratoris Abad?

Fórmula matí: Prendre 1 sobre directament o diluït en una mica daigua als matins. Agitar abans de prendre. Fórmula dia: Dissoldre el sobre en 1 litre daigua i prendre durant tot el dia. No consumir sense diluir. Agitar abans de prendre.

Presentació:

Envàs de 14 sobres de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda