Preu reduït! Higabol Detox - Laboratorios Abad - 20 sobres

Higabol Detox - Laboratorios Abad - 20 sobres

224306

Nou

Higabol Detox de Laboratoris Abad és un complement que inclou els aminoàcids L-arginina, L-aspàrtic i L-ornitina, importants per a l'eliminació de l'amoníac.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,21€

IVA inclòs

10,25€ IVA inclòs

-10%

0,46 € / ud

Més informació

Higabol Detox Laboratoris Abat

Un aliat natural per a l'eliminació eficient de l'amoníac.

Què és Higabol Detox Laboratoris Abad?

Higabol Detox de Laboratoris Abad és un complement alimentari que incorpora una combinació eficaç dels aminoàcids naturals L-arginina, L-aspàrtic i L-ornitina .

Aquests aminoàcids són de gran importància al nostre organisme, ja que estan estretament vinculats amb l'eliminació de l'amoníac a través del cicle de la urea . L'amoníac és una substància que es produeix al nostre organisme com a resultat del metabolisme de les proteïnes, i la seva acumulació pot tenir efectes adversos al nostre cos .

Higabol Detox ha estat dissenyat per afavorir l'eliminació d'aquesta substància, contribuint així a la protecció dels nostres òrgans interns i millorant el nostre estat de benestar . La seva fórmula única ha estat acuradament desenvolupada per optimitzar els beneficis daquests aminoàcids, proporcionant una solució natural i efectiva per a la cura de la teva salut.

Ingredients:

Fructosa, maltodextrina, acidulant: àcid cítric, L-Ornitina, L-Aspartat, L-Arginina, lactosèrum, aroma, vitamina C (àcid L-ascòrbic), gluconat ferrós, antiaglomerant: carbonat de magnesi, Lactobacillus acidophis. Conté derivats lactis.

Com es fa servir Higabol Detox Laboratoris Abad?

Es recomana prendre dissolt al mig got d'aigua abans dels dos àpats principals.

Presentació:

Envàs de 20 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda