Preu reduït! Herdicinés - Herdibel - 20 butllofes

Fabricante:

Herdibel Herdibel

Herdicinés - Herdibel - 20 butllofes

225293

Nou

Herdicinara de Herdibel: 20 butllofes per a una neteja hepàtica profunda i suport als processos detox, amb extractes naturals i aminoàcids.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,00€

IVA inclòs

20,00€ IVA inclòs

-10%

0,90 € / ud

Més informació

Herdicinara Herdibel

Revitalitza el teu organisme i recolza el teu fetge amb la potència natural de Herdicinara de Herdibel.

Què és Herdicinara Herdibel?

Herdicinara de Herdibel es presenta en un pack de 20 butllofes, cadascuna carregada amb una potent barreja d'extractes naturals i aminoàcids , dissenyada per recolzar la funció hepàtica i afavorir els processos detox de l'organisme.

La fórmula inclou extracte concentrat de Carxofa , conegut per la seva capacitat per estimular la producció de bilis i millorar la digestió ; Suc concentrat de Cassis, amb propietats antioxidants ; i Extracte sec de Rábano Negro, que afavoreix la desintoxicació hepàtica .

A més, conté L-metionina i L-Fenilalanina, aminoàcids essencials que participen en nombrosos processos metabòlics, i Extracte sec de Zarzaparrilla, utilitzat tradicionalment per les seves propietats depuratives . Tot plegat endolcit amb glucòsids d'esteviol i sucralosa per a una experiència gustativa agradable.

Ingredients:

Extracte concentrat de Carxofa, Suc concentrat de Cassis, Extracte sec de Raven Negre, L-metionina, L-Fenilalanina, Extracte sec de Zarzaparrilla, Edulcorants (glucòsids d'esteviol procedents d'extracte sec de stevia rebaudiana i sucralosa).

Com es fa servir Herdicinara Herdibel?

Agitar bé abans d'obrir. Prendre el contingut d'una ampolla abans del dinar; en cas necessari es pot prendre una ampolla més abans del sopar.

Presentació:

Envàs de 20 butllofes de vidre de 10 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda