Preu reduït! Ergyren Support - Nutergia - 60 càpsules

Fabricante:

Nutergia Nutergia

Ergyren Support - Nutergia - 60 càpsules

224841

Nou

Complement alimentari dissenyat per potenciar i optimitzar les funcions d'eliminació renal, ajudant el cos a eliminar deixalles i toxines de manera eficaç.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,00€

IVA inclòs

20,00€ IVA inclòs

-15%

0,28 € / ud

Més informació

Ergyren Support Nutergia

Optimitza la funció renal amb Ergyren Support! Mantingues els teus ronyons saludables i el teu cos en equilibri.

Què és Ergyren Support Nutergia?

Ergyren Support de Nutergia és un complement alimentari acuradament formulat que capitalitza la sinergia d'ingredients actius seleccionats específicament per optimitzar i enfortir les funcions renals . L'eliminació renal és essencial per mantenir un equilibri intern i desfer-se de les deixalles i toxines del cos . Per tant, és vital assegurar-se que els nostres ronyons estiguin funcionant de manera eficient.

Aquest producte s'ha dissenyat per a aquells que volen millorar la funció dels seus ronyons, potser després d'un període de dieta inadequada, manca d'hidratació o simplement com a part d'un règim de desintoxicació. Els ingredients actius a Ergyren Support treballen en conjunt per donar suport al procés natural del cos en l'eliminació de deixalles a través de l'orina, ajudant a mantenir els ronyons nets i saludables.

El consum regular d'Ergyren Support pot resultar en una funció renal millor , un sistema urinari saludable i, en general, un benestar millor. És adequat per a aquells que busquen una solució natural i efectiva per mantenir els seus ronyons en òptimes condicions.

Ingredients:

Càpsula d'origen vegetal (agent de recobriment: HPMC, colorant: complex cúpric de clorofil·lina), Mioinositol (IP6), L-Glutamina, estigma de blat de moro (Zea mays L.) (origen no UE), N-Acetil-Cisteïna, taurina , L-glicina, citrat de magnesi, proteïna orgànica aïllada d'arròs, bisglicinat de zinc.

SENSE conservants, aromes artificials, sucres ni fructosa afegits, edulcorants artificials, gluten, midó, blat, lactosa, soja o llevats.

Composició:

Actius Composició per 2 càpsules ANAR (*)
Mioinositol (IP6) 200 mg
L-Glutamina 200 mg
Estigma de blat de moro 150 mg
de les quals 2% flavones 3 mg
N-Acetil-Cisteïna 100 mg
Taurina 100 mg
L-Glicina 100 mg
Citrat de magnesi 100 mg
Zinc 10 mg 67

(*) Ingesta de Referència.

Com es fa servir Ergyren Support Nutergia?

Prendre 2 càpsules al dia, durant el dinar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda