Preu reduït! Abadigest - Laboratorios Abad - 15 sobres

Abadigest - Laboratorios Abad - 15 sobres

180296

Nou

Complement alimentari que combina extracte de malt diastàtic, papaia i probiòtics per facilitar la digestió i alleujar la inflor abdominal.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

5,05€

IVA inclòs

7,17€ IVA inclòs

-29%

0,34 € / ud

Més informació

Abadigest Laboratoris Abad

El teu aliat per a una digestió saludable i sense molèsties.

Què és Abadigest Laboratoris Abad?

Abadigest de Laboratoris Abad és un complement alimentari desenvolupat per optimitzar el procés digestiu . Aquest preparat combina el poder de l'extracte de malt diastàtic i la papaia, amb els beneficis dels probiòtics .

L'extracte de malta diastàtica actua afavorint la digestió dels carbohidrats , mentre que la papaia conté un enzim anomenat papaïna, útil per descompondre les proteïnes i facilitar-ne la digestió .

A més, els probiòtics, essencials per a l' equilibri de la microbiota intestinal, contribueixen a millorar la salut del sistema digestiu .

Abadigest està dissenyat per alleujar la sensació de pesadesa , evitar la inflor abdominal, prevenir la somnolència després dels menjars i els ardors i acidesa estomacal. En resum, és un aliat per als que busquen una digestió saludable i confortable.

Ingredients:

Fructosa, maltodextrina, llevat sec inactiu, lactosèrum, papaia (Carica papaia), lactosa, aroma de taronja, acidulant: àcid cítric, aroma de llimona, antiaglomerant: diòxid de silici, ferments làctics (Lactobacillus acidophilus). Aquest producte conté lactosa i productes derivats de la llet.

Com es fa servir Abadigest Laboratoris Abad?

Dissoleu el sobre d'Abadigest en un got d'aigua. Prendre durant o després dels àpats dissolts en aigua.

Presentació:

Envàs de 15 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda