Preu reduït! Cannabidoil Cúrcuma - Neo - 30 softgels

Fabricante:

Neo Neo

Cannabidoil Cúrcuma - Neo - 30 softgels

224929

Nou

Cannabidoil Cúrcuma de Neo fusiona l'oli de cànem amb cúrcuma per estimular la gana i oferir propietats antiinflamatòries articulars i digestives.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,26€

IVA inclòs

14,90€ IVA inclòs

-11%

0,44 € / ud

Més informació

Cannabidoil Cúrcuma Neo

Revitalitza la teva gana i cuida les teves articulacions amb Cannabidoil Cúrcuma de Neo.

Què és Cannabidoil Cúrcuma Neo?

Cannabidoil Cúrcuma de Neo és una combinació única que integra les propietats de l'oli de llavor de cànem amb les virtuts de la cúrcuma .

L'oli de llavor de cànem, conegut pel seu contingut en cannabidoil, juntament amb la cúrcuma, una espècie reconeguda en la medicina tradicional per les seves propietats antiinflamatòries i digestives , fan d'aquest complement una opció excel·lent per estimular la gana .

A més, la cúrcuma és àmpliament valorada pels seus beneficis en la salut articular . Aquestes dues substàncies potents s'uneixen per oferir alleugeriment en inflamacions, tant digestives com articulars, i contribuir a una millor digestió . És una alternativa natural per a aquells que busquen una solució eficaç per millorar la gana i el benestar general.

Ingredients:

Oli de llavor de cànem (Cannabis sativa L.) premsat en fred*, agent de recobriment (gelatina), cúrcuma (Curcuma longa L.) estandarditzada al 6% en curcuminoides, humectants (glicerina vegetal, sorbitol), aigua, emulsió de gira-sol), espessidor (cera d'abella), antioxidant (D-α-tocoferol), melatonina, colorants (òxids de ferro negre i vermell).

*Contingut en THC<0,2%.

Com es fa servir Cannabidoil Cúrcuma Neo?

Prendre 1 softgel al dia, preferentment abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 30 softgels.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda