Preu reduït! Clau 500 mg - Sura Vitasan - 100 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Clau 500 mg - Sura Vitasan - 100 càpsules

178983

Nou

Presentat en envàs de 100 càpsules de 500 mg.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,19€

IVA inclòs

26,10€ IVA inclòs

-15%

0,22 € / ud

Més informació

Clau 500 mg Sura Vitasan

El Clavo és una espècie que a més de ser utilitzada culinàriament ha demostrat tenir propietats medicinals. Tradicionalment s'utilitzava com a antisèptic i analgèsic. També per ajudar a diversos problemes digestius i del sistema respiratori.

Originari de Filipines, Illes Maluca i Est i Oest de l'Índia, ja s'utilitzava a l'època romana. Al segle XVIII es van cultivar les primeres plantacions a Zanzíbar i Madagascar sent actualment els principals països productors.

Quan els capolls són recollits són de color rosa i quan s'assequen es poden utilitzar en pols o es pot extreure un oli essencial, de qualsevol manera el clau és molt ric en eugenol, el principi actiu, el qual té un gran poder antisèptic. És ben conegut pel seu efecte positiu per eliminar bacteris i virus.

El clau és molt ric en eugenol (80-85%), acetileugenol, cariofilè, pinè, cariofilina, salicilat de metil, tanins (10-13%), mucílag, heteròsids de sitosterol, estigmasterol i campestrol.

Ingredients per càpsula:

Clau fresc mòlt (Syzygium Aromaticum) 500 mg

Altres Ingredients: Estearat de magnesi vegetal i diòxid de silici.

Càpsula vegetal: Cel·lulosa vegetal i aigua pura.

Ús: Com a complement alimentari se suggereix prendre 1 càpsula al dia o seguir les indicacions d'un professional de la salut. No superar les dosis diàries recomanades. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada.

Presentació : Envàs de 100 càpsules de 500 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda