Preu reduït! Holofit Camamilla - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Camamilla - Equisalud - 60 càpsules

163828

Nou

Apte per gastritis aguda o crònica, gasos, acidesa i complement en tractaments antiulcerosos. Envàs amb 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,79€

IVA inclòs

18,65€ IVA inclòs

-10%

0,28 € / ud

Més informació

Holofit Camamilla

Complement en tractaments antiulcerosos, gasos i acidesa.

Què és Holofit Camamilla?

El seu oli essencial està compost principalment per èsters alifàtics, terpens i és normalment de color blau a causa de la presència de camazulè.

La camamilla conté a més lactones sesquiterpénicas de tipus germacranólido, que són substàncies amargues, principalment nobilina, i altres amb estructura de guayanólido, flavonoides, compostos fenòlics, cumarines, etc.

Les flors es fan servir com carminatiu i aromàtic amarg per estimular la gana i la digestió.

Per a la sensació de distensió i flatulència, trastorns lleugers de el tracte gastrointestinal, dispèpsia, nàusees, vòmits durant l'embaràs i intestí irritable. Els efectes sedants i antiinflamatoris de l'oli essencial han estat demostrats en rates.

Algunes flavones com l'apigenina posseeixen activitat espasmolítica i antiinflamatòria local. A més de l'oli essencial i els flavonoides, probablement els germacranólidos també contribueixen de manera essencial en l'activitat de la planta.

S'ha demostrat l'activitat antiinflamatòria de lactones sesquiterpénicas amb un anell metilè-lactona com el present en la nobilina i els compostos relacionats.

Ulmaria (Filipendula ulmaria): La ulmaria conté heteròsids salicilados, fonamentalment monotropitósido, que són hidrolitzats per la flora bacteriana donant lloc a salicilat de metil que té activitat antiinflamatòria.

Regaliza (Glycyrrhiza glabra): Els seus principals components són les saponines triterpèniques sent la majoritària la glicirrizina que es presenta en forma d'una barreja de sals d'amoni i calci.

La glicirrizina es considera generalment el principi actiu de la regalèssia i és responsable del seu sabor dolç, 50 vegades el de la sucrosa. Altres components minoritaris es troben en proporcions variables depenent de l'espècie i la situació geogràfica. Els flavonoides inclouen liquiritigenina i isoliquiritigenina.

A les farmacopees i en medicina tradicional es descriu la seva ocupació en la profilaxi i el tractament d'úlceres gàstriques i duodenals i dispèpsia. La seva activitat antiulcerosa ha estat demostrada experimental i clínicament.

L'administració oral d'arrel de regalèssia a 15 pacients amb úlcera pèptica va reduir els símptomes i millorar la cicatrització en el 75% dels casos. L'administració oral de 380 mg regalèssia deglicirrizinado 3 vegades a el dia a 169 pacients amb úlceres cròniques duodenals va ser tan efectiu com els tractaments amb antiàcids o cimetidina.

Aquests resultats indiquen que, a més de l'àcid glicirrético, altres components encara sense identificar de l'arrel de regalèssia contribueixen a la seva activitat antiulcerosa.

L'activitat espasmolítica de l'arrel de regalèssia ha estat demostrada in vivo i sembla ser deguda als flavonoides liquiritigenina i isoliquiritigenina.

Fonoll (Foeniculum vulgare): El component principal és l'oli essencial, ric en anetol, fenchona, estragole, limonè, anisaldehido, pinè i felandreno.

L'oli essencial, a l'entrar en contacte amb la mucosa gastrointestinal, provoca una irritació de la mateixa donant lloc a un augment de la motilitat amb el que s'afavoreix l'expulsió de gasos. A més, diversos estudis han demostrat la seva activitat antiespasmòdica. S'empra en el tractament simptomàtic de la dispèpsia, inflor i flatulències.

Ingredients:

Camamilla Romana 25%, Regalèssia 25%, ulmaria 25%, Fonoll 25%.

Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pululano).

No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

Com es pren Holofit Camamilla?

  • Es recomana prendre 6 càpsules a el dia, preferentment abans dels àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda