Preu reduït! Infla Heal - Millorar les digestions - Sura Vitasan - 90 comprimits

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Infla Heal - Millorar les digestions - Sura Vitasan - 90 comprimits

163456

Nou

Ajuda l'absorció dels nutrients a la sang millorant la digestió.

Més detalls

40,16€

IVA inclòs

47,25€ IVA inclòs

-15%

0,45 € / ud

Més informació

infla Heal
Ajuda l'absorció dels nutrients a la sang millorant la digestió.

Infla Heal és una combinació d'enzims digestius principalment de tipus proteolític, enzims metabòlics, antioxidants i aminoàcids.

Els enzims que conté Infla-Heal afavoreixen eficaçment la digestió de proteïnes, carbohidrats i greixos dissociant les molècules de menjar facilitant així l'absorció dels nutrients a la sang i millorant la digestió. També catalitzen les diferents reaccions químiques en les cèl·lules, els òrgans i els teixits, desactivant els components moleculars durant els processos inflamatoris, mentre els antioxidants ataquen i remouen els radicals lliures que s'han produït durant aquest procés.

Aquesta combinació quan es pren abans dels àpats, fomenta una bona digestió, ajudant a reduir la sensació de malestar a l'estómac i la pesadesa. En canvi, si es pren entre àpats els ingredients de la fórmula treballen per reduir la inflamació que causa dany en els teixits.

A la fórmula s'ha donat molta importància als enzims proteolítics que act ú an a la dissociació de les proteïnes i les preparen per a una correcta absorció perquè a més d'ajudar en la digestió han demostrat tenir propietats antiinflamatòries.

La digestió de proteïnes és molt important ja que les partícules que queden sense digerir correctament poden passar al flux sanguini juntament amb altres nutrients i donar lloc a diferents reaccions al·lèrgiques així com afavorir la formació de substàncies tòxiques produïdes durant la putrefacció. Les proteïnes que no es digereixen bé produeixen inflamació en l'organisme.

Els enzims proteolítics són importants per prevenir el deteriorament dels teixits durant la inflamació. Afavoreixen la descomposició de la fibrina i prevenen la formació de coàguls de la mateixa.

La fibrina estimula la inflamació formant una paret al voltant de l'àrea d'inflamació bloquejant així el fluid de la sang i dels conductes limfàtics el que al seu torn produeix la inflor.

La fibrina també pot causar el desenvolupament de coàguls de sang que poden desplaçar-se i produir embòlies cerebrals o infarts.

Ingredients per comprimit:

Serratiopeptidasa 12.000 AU
Pancreatina concentrada (200 mg x 4) 800 mg
Conté la següent activitat: Amilasa 20.000 USP
lipasa 1.600 USP
proteasa 20.000 USP
bromelaina 125 mg
papaïna 120 mg
tripsina 120 mg
Rutina (Eucalyptus) 85 mg
lipasa 35 mg
amilasa 35 mg
L-cisteïna 10 mg
Zinc (Gluconato) 2,6 mg
quimotripsina 17 mg
Superòxid Dismutasa (SOD) 100 iu
catalasa 50 i.u.

Utilització: Com a complement alimentari i ajuda digestiva es suggereix prendre 3 comprimits abans de cada un dels àpats (3 vegades al dia) o seguir les indicacions d'un professional de la salut. Com a ajuda en estats inflamatoris o altres es suggereix prendre 3 comprimits 3 vegades al dia entre menjars (total 9 comprimits diaris) o seguir les indicacions d'un professional de la salut.

No superar les dosis diàries recomanades. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una dieta equilibrada.

Presentació: Envàs de 90 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda