Preu reduït! Farina Multiusos - Naturdacsa - 1 kg

Fabricante:

Naturdacsa Naturdacsa

Farina Multiusos - Naturdacsa - 1 kg

215989

Nou

Farina multiusos sense gluten amb midó de blat de moro, farina d'arròs i fibra de psyllium, ideal per a cuina versàtil.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,27€

IVA inclòs

3,85€ IVA inclòs

-15%

3,27 € / Kg

Més informació

Farina Multiusos Naturdacsa

Transforma les teves receptes, cuida la teva digestió.

Què és Harina Multiusos Naturdacsa?

La Farina Multiusos de Naturdacsa és una barreja versàtil que inclou midó de blat de moro, farina d'arròs, fibra de psyllium i un espessidor d'hidroxipropilmetilcel·lulosa.

Aquesta combinació proporciona una alternativa sense gluten ideal per a diverses preparacions culinàries , des de fornejats fins a espessidors per a salses. La fibra de psyllium afegeix un benefici digestiu en millorar la textura i la funcionalitat de la farina, facilitant el seu ús en receptes que requereixen una consistència esponjosa i lleugera . És perfecta per als que busquen opcions saludables i digestives a la cuina diària.

Ingredients:

Midó de blat de moro, farina d'arròs, fibra de psyllium i espessidor (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Pot contenir traces de soja.

Informació Nutricional per 100 g de producte:

Nutrient Quantitat
Valor energètic/energia 1474 kJ/347 kcal
Greixos/lípids dels quals saturats/dos quais saturats 0,5 g 0,1 g
Hidrats de carboni dels quals sucres/dos quais sucres 83 g 0,5 g
Fibra alimentària/fibra 2,1 g
Proteïnes 2,9 g
Sal 0,04 g

Com es fa servir Harina Multiusos Naturdacsa?

  1. Escalfar el forn entre 30 °C i 50 °C i apagar quan estigui temperat.
  2. Separeu 30 ml d'aigua i escalfeu-la lleugerament (màxim 30 °C). Dissoldre el llevat en aquesta aigua tèbia.
  3. En un bol gran poseu la Farina Multiusos Natur Dacsa, afegiu-hi el sucre i la sal i barregeu-ho.
  4. Afegir al bol de sòlids el llevat ja dissolt juntament amb l'aigua restant i l'oli de mica en mica, a mesura que es barreja amb una espàtula.
  5. Bolejar la massa i deixar fermentar dins del forn temperat durant una hora tapada amb un drap humit.
  6. Preescalfar el forn a 200 °C.
  7. Agafar porcions de massa de la mida desitjada (100-120 g), donar forma de panet i col·locar-los a la safata del forn coberta amb paper d'enfornar.
  8. Fer petits talls transversals ben marcats als panets i ficar la safata al forn a mitja alçada.
  9. Enfornar durant 35 min a 200 ° C amb calor amunt i avall.

Presentació:

Envàs de 1 kg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda