Preu reduït! Infusió Ayurvèdica Ment Fresca - Yogi Tea - 17 bossetes ***301

Fabricante:

Yogi Tea Yogi Tea

Infusió Ayurvèdica Ment Fresca - Yogi Tea - 17 bossetes

186296

Nou

Infusió ayurvèdica amb espècies i cacau. Refresca, purifica i relaxa.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

3,50€

IVA inclòs

3,89€ IVA inclòs

-10%

Més informació

Infusió Ayurvèdica Ment Fresca

Infusió ayurvèdica amb espècies i cacau. Refresa, purifica i relaxa.

De vegades, després d'un dia llarg i esgotador, no podem parar de donar-li voltes al cap i els pensaments no ens deixen descansar. La pela de cacau dolça del Yogi TEA® Ment Fresca aporta un meravellós aroma a xocolata i permet relaxar-nos de forma natural. Alhora, la menta refrescant, amb els seus olis essencials que desperten i relaxen els sentits, és el contrapunt perfecte per alliberar la ment d'una càrrega innecessària de pensaments. I així podem reestructurarnos i descansar amb la ment fresca. Vainilla, un polsim de cardamom i de pebre negre donen el toc final a aquesta infusió. L'essència d'aquesta infusió és: "Aclareix la ment".

Ingredients: Closca de cacau *, regalèssia *, menta piperita *, anís *, cacau en pols *, canyella *, pebre negre *, garrofa *, cardamom *, gingebre *, oli de menta *, extracte de vainilla *, ordi maltat *, claus *, vainilla en beina *.

* D'agricultura biològica.

ingredients

yogi tea
Closca de cacau

La c & aacuti; scara de la llavor del cacau posseeix una aroma suau i dolç similar al de la llavor en si, encara que conté moltes menys calories.



regalèssia yogi tea

El pal dolç, també conegut com regalèssia, és conegut des de l'antiguitat com a planta medicinal i constitueix una de les 50 herbes bàsiques de la medicina tradicional xinesa (MTC). És unes 50 vegades més dolça que el sucre i té un sabor suaument dolç i entre àcid i amarg. Gràcies als seus apreciats nutrients, la regalèssia va ser triat com a planta oficinal de l'any en 2012.



yogi tea menta

Descoberta per primera vegada en 1696 i probablement el resultat de l'encreuament per casualitat de Mentha aquatica i Mentha spicata, figura avui entre les plantes medicinals més importants del món. La menta piperita té un sabor lleugerament picant i és popular a tot el planeta per la seva aroma refrescant i els seus apreciats components. En 2004 va ser triada com a planta medicinal de l'any.



anís yogi tea

Aquesta planta anual, el fruit de sabor dolç és venerat per l'home des de fa milers d'anys, floreix a Àsia i el sud-est mediterrani. Antigament s'ofrendaba l'anís als déus, i en l'actualitat es troba a la cuina, els dolços nadalencs i com deliciosa espècia en molts tes de Yogi TEA®.



yogi tea Canyella

La canyella és una de les espècies més cares del món i deu haver-se utilitzat ja a la Xina 3.000 anys a. C. com a espècia i planta medicinal. La canyella s'obté de l'escorça de l'arbre de la canyella del sud d'Àsia, té un aromàtic sabor dolç i conté nombrosos tanins i beneficiosos olis essencials.



pebre negre yogi tea

El pebre negre, coneguda també com la «reina de les espècies», és actualment, juntament amb la sal, l'espècia més important del món. Procedeix originàriament de la costa de Malabar a l'Índia i té un intens sabor especiat i alhora amb diferents graus de picant. L'antiga medicina de l'Ayurveda recomana el pebre negre no només com a condiment, sinó també, a causaals seus apreciades substàncies, com a planta medicinal.


garrofa

La garrofa autòctona de l'àrea mediterrània i Àsia és una planta medicinal de la família de les lleguminoses. Els fruits allargats i marrons del garrofer, que creix fins als 18 metres d'alçada, tenen un gust dolç i presenten unes llavors que pesen exactament 0,197 grams cadascuna. A causa d'aquesta curiositat de la natura, les llavors del garrofer s'empraven en l'antiguitat com a unitat de mesura per als diamants.



yogi tea cardamom

El cardamom és, des de fa milers d'anys, una de les espècies més populars a tot el món asiàtic i àrab. La seva delicada aroma entre picant i dolç propicia l'aplicació del cardamom en nombrosos plats, des de curri picant fins dolços nadalencs especiats. Gràcies als seus olis essencials i altres nutrients importants, el cardamom és a més una de les plantes medicinals més antigues del món.



gingebre yogi tea

El gingebre s'utilitza a l'Extrem Orient des de fa més de 3.000 anys com a espècia iplanta medicinal. Té un gust entre picant i afruitat i conté, a més de diferents vitamines, olis essencials i apreciats minerals.



yogi tea ordi maltejat

L'ordi pertany a la família de les gramínies i és autòctona d'Orient pròxim i la part oriental dels Balcans. El malt d'ordi que ha germinat, entre àcida i especiada, posseeix, a més de magnesi, calci o potassi, nombrosos aminoàcids essencials que el cos no pot fabricar per si mateix.



claus yogi tea

Els claus són els botons de l'arbre del clau i en la nostra latitud es coneixen sobretot com una espècia en plats com el pa d'espècies o la col vermella. Pertanyen a les mirtáceas i posseeixen una intensa aroma especiat, gràcies al qual en l'antiga Xina ia Egipte es pagaven fins i tot amb or.



yogi tea vainilla

La «reina de les espècies» figura entre les aromes més populars del món. Pertany a la famíliade les orquidàcies i és autòctona de Mèxic. El seu delicat sabor i complex processament converteixen la vainilla en una espècia i planta medicinal especialment apreciada.

Presentació: Envàs de 17 filtres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda