Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Llum de Sal Natural Base de Fusta - La Bona Salut - 3 kg

225252

Nou

Llum de Sal Natural Decorativa amb base de fusta, de 3 kg. Peça única per il·luminar i decorar espais amb un toc natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,70€

IVA inclòs

Més informació

Llum de Sal Natural Base de Fusta

Il·lumina el teu espai amb la bellesa natural.

Què és Llum de Sal Natural Base de Fusta?

La Làmpada de Sal Natural amb Base de Fusta és una creació artística i terapèutica que captura l'essència pura de la natura .

Aquest objecte decoratiu, obtingut directament de les muntanyes de sal, destaca pel seu disseny únic, on cada peça es distingeix per la forma, el color i la textura individual , convertint-la en una obra d'art irrepetible.

L'estructura buida interior permet la inserció d'una bombeta (no inclosa), que en encendre's, emet una llum càlida i acollidora, creant un ambient serè i relaxant . La base de fusta no només proporciona un suport sòlid i segur , sinó que afegeix un element rústic i elegant, realçant la bellesa natural de la sal.

Amb un pes aproximat de 3 kg i mides de 21 cm d'alçada per 10 cm d'amplada/diàmetre, aquest llum és ideal per a qualsevol espai, oferint no només il·luminació suau sinó també un toc de disseny natural .

Com es fa servir Llum de Sal Natural Base de Fusta?

Ubiqueu el llum de sal natural decorativa on vulgueu.

Presentació:

Envàs d'una unitat de làmpada de sal natural decorativa buida per dins per poder-hi incorporar una bombeta, amb base de fusta.

NO inclou bombeta.

Mesures i pes aproximat:

Alçada: 21 cm.

Ample/Diàmetre: 10 cm.

Pes: 3 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda