Venda! Holomega Oseonutrient - Equisalud - 180 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Oseonutrient - Equisalud - 180 càpsules

191253

Nou

Aportació de nutrients per a la regeneració òssia. Presentat en envàs de 180 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

95,73€

IVA inclòs

106,37€ IVA inclòs

-10%

0,53 € / ud

Més informació

Holomega Oseonutrient

Aportació de nutrients per a la regeneració òssia.

Què és el Holomega Oseonutrient?

És un complement alimentari amb alt contingut de calci, magnesi i vitamines K2 i D3: El calci és necessari per al manteniment dels ossos i de les dents en condicions normals. El magnesi i les vitamines K i D contribueixen a el manteniment dels ossos i de les dents en condicions normals.

La vitamina D contribueix a l'absorció i utilització normal el calci i el fòsfor i a el manteniment dels nivells normals de calci en sang.

Ingredients:

Coralsol® SMP 44 * (coral marí pols, 50% carbonat de calci (40% calci) i 40% carbonat de magnesi (25% magnesi)), 850 mg; Menaquin Gold (vitamina K2 (menaquinona-7) 1.000 ppm), 18,75 mg; vitamina D3 (colecalciferol, 100.000 UI / g), 5 mg. Excipient tecnològic: estearat de magnesi (antiaglomerant), cs

Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pululano). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apta per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

advertiments:

Complement alimentari a base de calci, magnesi i vitamines D3 i K2. Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. No superar la dosi diària expressament recomanada. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. No apte per a persones que prenen anticoagulants de cumarina.

Com es pren el Holomega Oseonutrient?

Prendre 2 o 4 càpsules a el dia repartides en dues preses, matí i nit, o segons indicació d'un especialsita. Si es prenen només 2 càpsules, es podrien prendre en una única presa o en dos.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules de 1.000 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda