Preu reduït! FOS fructo-oligosacàrids - Lamberts - 500 grams

FOS fructo-oligosacàrids - Lamberts - 500 grams

170436

Nou

Complement alimentari en pols amb fructooligosacàrids beneficiós per a trastorns a l'intestí. Presentat en envàs de 500 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,86€

IVA inclòs

33,95€ IVA inclòs

-15%

5,77 € / 100 g

Més informació

FOS fructo-oligosacàrids

Complement alimentari amb fructooligosacàrids.

Què és el FOS fructo-oligosacàrids?

Complement nutricional en pols obtingut a partir de l'arrel de la xicoira que ajuda a combatre els trastorns intestinals com inflor abdominal, la flatulència, les contraccions doloroses (retorisons), etc.

Si hi ha un desequilibri de bacteris intestinals, aquests poden causar estralls no només a l'intestí, sinó també a tot l'organisme.

Ara es pot afegir a la dieta uns carbohidrats anomenats Fructo-oligosacàrids (FOS) per canviar les condicions intestinals i afavorir el creixement dels bacteris beneficiosos , però no el dels patògens.

Aporta FOS que proporcionen humitat al sistema digestiu . Això porta a un millor to de l'intestí, cosa que facilita el pas de les deixalles d'una forma més ràpida, conduint a una millor regularitat intestinal.

A més, fomenten la proliferació dels bacteris beneficiosos a l'intestí gruixut, suprimint així els bacteris i llevats nocius i, com a resultat, es produeixen menys toxines.

A diferència daltres productes del mercat, pot ser usat durant un llarg període de temps.

El seu agradable sabor lleugerament dolç, facilita que pugui ser dissolt en begudes tant fredes com calentes i que pugui ser empolvorat sobre cereals i postres, sense alterar el sabor dels aliments.

És adequat a totes les edats, inclosos els nens i les dones embarassades.

Ingredients:

Fructo-oligosacàrids (FOS), derivat de l'arrel de xicoira.

Valor nutricional (100 grams):

Calories:

204 Kcal
Carbohidrats: 95 g

Com es pren el FOS fructooligosacàrids?

La ingesta diària recomanada varia, depenent del nivell de fibra a la seva dieta.

  • Com a Prebiòtic
    Adults: Es recomana prendre 5 grams diaris inicialment, posteriorment passar 10 grams diaris per a manteniment. Nens: Es recomana omar 2,5 grams inicialment, posteriorment passar a 5 grams diaris de manteniment.

  • Per ajudar a mantenir la regularitat intestinal
    Adults: Es recomana prendre 5 grams diaris els tres primers dies, posteriorment passar a 15-20 grams diaris per a manteniment. Xiquets: Es recomana prendre 2,5 grams els tres primers dies, posteriorment passar a 5-10 grams diaris de manteniment.

Presentació:

Envàs de 500 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda