Preu reduït! Àcid glicòlic 5% Sèrum - Natysal - 20 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

Àcid glicòlic 5% Sèrum - Natysal - 20 ml

217227

Nou

Gràcies al seu efecte exfoliant contribueix a eliminar les cèl·lules mortes de la pell, aconseguint així una pell més bonica. Envàs de 20 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,24€

IVA inclòs

15,90€ IVA inclòs

-23%

61,20 € / 100 ml

Més informació

Àcid glicòlic 5% Sèrum

Sèrum tònic exfoliant per al rostre.

Què és l'Àcid glicòlic 5% Sèrum de Natysal de 20 ml?

Ajuda a tonificar, reafirmar i uniformitzar la pell.

Gràcies al seu efecte exfoliant contribueix a eliminar les cèl·lules mortes de la pell, aconseguint així una pell més bonica.

Indicat en tot tipus de pells

Ingredients INCI:

Aqua, Glycolic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Hamamelis Rain, Hexylene Glycol, Panthenol, Panax Ginseng Root Extract, Castanyer Hippocastanum Seed Extract, Fructose, Glucose, sucrose, Urea, Dextrin, alanine, glutàmic Acid , Aspartic Acid, Hexyl nicotinate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Citric Acid, Acàcia Senegal Gum, Maltodextrin, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium benzoate, Potasium Sorbate, Ci 14720.

Com es fa servir l'Àcid glicòlic 5% Sèrum?

A la nit, netejar la cara ia continuació, abocar una mica de tònic sobre un cotó o disc desmaquillant i passar-ho per la cara, coll i escot, (evitant el contorn d'ulls). Finalment aplicar després un sèrum o crema hidratant).

Precaucions: Al matí següent evitar l'exposició directa a el sol i emprar una crema amb factor de protecció solar alt. Aquest producte conté un a-hidroxiàcid que pot incrementar la sensibilitat de la pell a el sol augmentant la possibilitat de cremades solars. No aplicar sobre ferides, mucoses ni pell erosionada. Evitar el contacte directe amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 20 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda