Fabricante:

Solanie Solanie

Tònic Negre - Solanie - 125 ml

224580

Nou

El complement perfecte al sabó negre. Equilibra el pH, hidrata i tracta pells greixoses i propenses a l'acne amb ingredients actius com l'ictiol, l'àcid salicílic i l'alantoïna.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

15,25€

IVA inclòs
12,20 € / 100 ml

Més informació

Tònic Negre Solanie

Tònic Negre Solanie, el toc final per a una pell impecable.

Què és Tònic Negre Solanie?

El Tònic Negre Solanie és la resposta definitiva per a aquells que busquen una pell lliure d'impureses i una brillantor saludable. Aquesta innovació ve com el complement perfecte al popular sabó negre de Solanie, oferint una experiència de cura completa per a aquelles pells que necessiten una cura especial.

Després d'una neteja profunda amb el sabó negre, el Tònic Negre intervé per finalitzar el procés, equilibrant el pH i augmentant la hidratació . El resultat és una pell revitalitzada, nodrida i llesta per enfrontar el dia a dia .

El que distingeix aquest tònic és la seva fórmula avançada. L' ictiol i els extractes d'herbes treballen conjuntament per controlar la producció excessiva de sèu, essencial per mantenir a ratlla l'acne i altres imperfeccions. A això se li suma el poder de l'àcid salicílic, que actua eficaçment eliminant el sèu que es pot acumular als porus i ser causa de brots. Finalment, però no menys important, l'alantoïna té propietats calmants , donant suport al procés de regeneració i assegurant que fins i tot les pells més sensibles i irritades rebin la cura que mereixen.

Ingredients:

Aqua, Propylene Glycol, Sodium Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Ictasol, Zinc PCA Lavandula Angustifolia Flower Oil, Allantoin, Arctium Majus Root Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Citrus Limon Disodium EDTA, Caramel.

Com es fa servir Tònic Negre Solanie?

Netejar suaument el rostre net amb un cotó xopat en tònic, evitant l'àrea dels ulls.

Presentació:

Envàs de 125 ml.

Brand

Des de 1936, proporcionant solucions de bellesa i nutrició per al cos i l'ànima. Solanie va originar-se quan Mihaly Pito, farmacèutic, va decidir embellir el cos i nodrir l'ànima com la seva vocació més enllà de la curació.


Solanie, nodrint el cos i l'ànima amb qualitat


Els seus valors es basen en la dedicació, passió i la cerca constant d'embellir i nodrir. Des de la farmàcia més bella de Baja, han esperat amb portes obertes no només als que busquen curació, sinó també als que desitgen embellir-se.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda