No hi ha productes
Ho compro
213986
Nou
Pasta d'Arròs o miso blanc resultat de la fermentació natural de l'arròs i la soja. Presentat en envàs de 300 grams.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Shiro Miso, és el resultat de la fermentació natural de l'arròs i la soja. Amb gust i textura més suau que la resta dels permisos, és ideal per a salses, sopes, plats vegetals o combinar-lo amb qualsevol de les nostres varietats de pasta japonesa: Soba, Udon o Genmai udon.
El Shiro Miso s'elabora seguint un procés tradicional en quatre passos: el primer és la preparació de l'koji (Aspergillus oryzae), després la preparació de la soja, el procés de barreja de l'koji amb la soja, i finalment la fermentació de l'miso. La soja es prepara rentant i deixant-la en remull. La seva grandària augmenta 2,2 vegades. Posteriorment es couen a el vapor, es deixen refredar i es barregen amb el koji i sal marina. Després es tritura tota la barreja.
És un dels permisos amb un període de fermentació més curt, per això també se'l coneix com "permís jove", perquè posa més èmfasi en el procés de sacarización abans que l'el procés de fermentació per aconseguir aquest sabor dolç.
Arròs 34%, aigua el 29%, grans de soja 26%, sal marina 6%, xarop de patata dolça (conservant natural) 3%, llavor de koji <0,01% ..
Valor nutricional (100 grams):
calories: | 190 kcal |
proteïnes: | 10.9 g |
greixos: | 5.1 g |
saturats | 0.7 g |
Hidrats de carboni | 22,1 g |
sucres | 18.6 g |
proteïnes: | 2.125 g |
fibra: | 6.3 g |
sal: | 5.31 g |
Diluir 1 culleradeta de Shiro Miso per persona en un brou d'alga kombu Mimasa i / o verdures. No bullir l'permís per preservar les seves propietats i enzims naturals.
Envàs de 300 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació