Preu reduït! Ortiga verda plus - Klepsanic - 60 càpsules

Fabricante:

Klepsanic Klepsanic

Ortiga verda plus - Klepsanic - 60 càpsules

161189

Nou

Complement dinterès en afeccions urinàries i osteoarticulars, digestions pesades, anèmia, estrès; com a depuratiu i gran aportació multivitamínic. Envàs amb 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

8,07€

IVA inclòs

9,25€ IVA inclòs

-12%

0,13 € / ud

Més informació

Ortiga verda plus

L'Ortiga verda destaca com una planta comestible rica en nutrients, vitamines i sals minerals. Té una gran varietat de propietats medicinals.

Què és Ortiga verda plus?

Complement d'interès en afeccions urinàries i osteoarticulars, digestions pesades, anèmia, estrès ; com a depuratiu i gran aportació multivitamínic. Quan l'Ortiga verda fa sinergia amb la Dent de lleó i els nabius potencien aquests efectes.

Aquesta afavoreix l' eliminació de líquids i toxines de l'organisme i per això cobra interès en malalties on hi ha un excés d'àcid úric com: gota, pedres al ronyó, artritis, artrosi i, gràcies també a la seva activitat antiinflamatòria; a la hiperplàsia prostàtica benigna. Les seves propietats antisèptiques la converteixen en un coadjuvant de teràpies per al tractament de les infeccions urinàries.

També contribueix a estimular l'aparell digestiu, en accelerar el metabolisme basal, augmentar el peristaltisme intestinal alhora que protegeix el fetge , afavorint la producció de bilis, cosa que conseqüentment millora les digestions.

Se li atribueixen qualitats analgèsiques i immunològiques perquè ajuda a combatre dolors i refredats respectivament. El seu ús més antigament conegut és l'aplicació dels pèls urticants en pacients que mostraven dolor crònic en afeccions com ara: artritis reumatoide, ciàtica, paràlisi muscular.

Se sol indicar a més en casos d'esgotament, fatiga i altres efectes de l'estrès quotidià, ja que presenta alts nivells de fibra, vitamina A, vitamines del grup B, igual que ferro, calci, magnesi, potassi, entre altres sals minerals.

S'ha emprat per aturar hemorràgies i prevenir el flux descontrolat de la sang en casos de: hemorràgies nasals, hemofília i trastorns menstruals. Gràcies al seu alt contingut en clorofil·la; la ingestió continuada pot conduir a un augment d'hemoglobina en casos d'anèmia. També afavoreix la circulació sanguínia.

propietats astringents i per això s'ha utilitzat per aturar la diarrea. Igualment en l'àmbit popular, se sol fer servir per augmentar el cabal de llet en mares lactants.

Se n'ha d'evitar l'ús quan hi ha edemes originats per insuficiència renal o cardíaca, si hi ha hipertensió i altres problemes cardiovasculars. De la mateixa manera, no s'ha d'utilitzar si hi ha al·lèrgia o hipersensibilitat.

Quins beneficis tenen els ingredients?

La dent de lleó (Taraxacum officinale) és una de les plantes que més estimula la producció i eliminació d'orina gràcies al seu alt contingut en sals de potassi . Resulta d'interès per eliminar residus i toxines de la sang en casos de: alts nivells de colesterol, àcid úric en excés, diabetis, reuma, pedres i infeccions al ronyó.

El seu alt contingut en ferro i àcid fòlic, en fan una espècie important per prevenir i combatre l'anèmia, així com en la fabricació de cèl·lules sanguínies. Els seus nivells a Vitamina A sobrepassen els de la majoria de les espècies vegetals.

propietats depuratives pel que també és un bon hepatoprotector i se'n recomana l'ús com a pal·liatiu en casos d'hepatitis, cirrosi, danys hepàtics, intoxicacions alimentàries i/o químiques.

Destaca a més com a aperitiu perquè és una planta comestible que afavoreix diverses funcions digestives i es recomana en casos d'inapetència i trastorns alimentaris com l'anorèxia.

Els nabius s'han emprat des de l'antiguitat per al tractament de les afeccions urinàries . Destaca pel seu contingut en vitamina C, vitamina A i betacarotens i compostos fenòlics. Entre els fenòlics destaquen les antocianines que tenen propietats antiulceroses, antioxidants i antiinflamatòries. Contribueix a l'enfortiment les parets dels capil·lars.

Ingredients:

Ortiga verda 140 mg
Dent de lleó 100 mg
Nabius 75 mg

Com es pren l'Ortiga verda plus?

Es recomana prendre 3 càpsules al dia abans dels àpats amb aigua abundant, 10 dies màxim i després descansar 1 setmana.

No superar la dosi diària recomanada.

Precaucions: No utilitzeu durant l'embaràs, la lactància, en casos d'hipertensió arterial, insuficiència cardíaca i renal crònica ni en nens.

No utilitzeu com a substitut d'una dieta equilibrada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda