Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Contorn d'Ulls Bàlsam Marí - Algologie - 30 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Contorn d'Ulls Bàlsam Marí - Algologie - 30 ml

224652

Nou

Cosmètic facial natural elaborat amb extractes d´algues que hidrata, allisa i proporciona flexibilitat, reduint bosses, arrugues i signes de l´edat i fatiga a la zona del contorn d´ulls.

Més detalls

16,83€

IVA inclòs

27,07€ IVA inclòs

-37%

56,10 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Contorn d'Ulls Bàlsam Marí Algologie

Revitalitza la teva mirada amb el poder del mar.

Què és Contorn d'Ulls Bàlsam Marí Algologie?

El Contorn d'Ulls Bàlsam Marí d'Algologie és un tractament intensiu dissenyat per a la delicada zona del contorn dels ulls .

Aquest bàlsam hidrata profundament, allisa i proporciona flexibilitat a la pell , actuant sobre les bosses i arrugues al voltant dels ulls i reduint els signes de l'edat i la fatiga .

La fórmula, elaborada amb extractes d'algues i elements naturals , proporciona fermesa, elasticitat i lluminositat a la zona del contorn d'ulls, ajudant a reduir les línies d'expressió.

És un cosmètic facial natural que se centra en la hidratació i reducció dels signes visibles d'envelliment, deixant la pell al voltant dels ulls amb un aspecte més jove i revitalitzat.

Ingredients:

Aigua (Water), Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, C15-19 Alkane, Squalane, Decyl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Oenothera lycosaminoglycans, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Arnica Montana Flower Extract, Glycerin, Alaria Esculenta Extract, Benzyl Alcohol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Dehydroacetic Acid, Parfum (Fragance), BHA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol.

Com es fa servir Contorn d'Ulls Bàlsam Marí Algologie?

Després d'haver desmaquillat bé els ulls amb un producte específic, aplicar quantitat equivalent a un gra d'arròs sobre cada ull, fent un massatge suau circular sobre el rostre amb petits copets.

Aplicar matí i nit.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda