Preu reduït! Contorn d'Ulls - Famiskin - 15 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Contorn d'Ulls - Famiskin - 15 ml

224906

Nou

Descongestiona, reafirma, protegeix i rejoveneix. Efecte tensor immediat, combat inflamació i enriqueix amb potents actius botànics.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

26,10€

IVA inclòs

29,00€ IVA inclòs

-10%

1,74 € / ml

Més informació

Contorn d'Ulls Famiskin

Mirada renovada, pell enfortida.

Què és Contorn d'Ulls Famiskin?

El Contorn d'Ulls de Famiskin és una solució integral i avançada per a la cura de la delicada zona del contorn dels ulls .

Conté cafeïna vegetal Ecocert que activa la circulació sanguínia i descongestiona ulleres , proporcionant una mirada més descansada . Un pèptid natural combat la inflamació, sent especialment útil després de nits de poc descans .

Per realçar la bellesa natural del contorn d'ulls, un extracte de ferment bacterià potencia la síntesi de col·lagen, enfortint i rejovenint la pell . A això se sumen pèptids tensors i un tensor vegetal derivat de la civada que ofereixen un efecte tensor immediat, suavitzant línies i proporcionant fermesa .

Hidrolats de Rosa, Camamilla i Hamamelis aporten propietats calmants i tonificants . Un ingredient actiu botànic combina potents extractes com Àrnica i Hamamelis per descongestionar i enfortir la zona. Per acabar, l'extracte de pi marí i els àcids hialurònics s'encarreguen de protegir contra la pol·lució, reparar signes d'envelliment i mantenir la hidratació profunda.

Ingredients:

Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Anthemis Nobilis Flower Water, Hamamelis Virginiana Water, Squalane, Glyceryl Stearate, Acetyl Hexapeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Hesperidin Methyl Chalcone, Malva Sylvestris Flower Extract , Aesculus Hippocastanum Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Bacillus Ferment, Pinus Pinaster Extract, Civada Sativa Kernel Extract, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Square , Polyacrylate Crosspolymer-6, t-Butyl Alcohol, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetearyl Alcohol, Stearyl Heptanoate, Stearyl Caprylate, Glyceryl Caprylate, Propanediol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Danthan Gum, Alcohol , Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, CI77891.

Com es fa servir Contorn d'Ulls Famiskin?

Aplicar nit i dia al contorn dels ulls

Ús extern. Crema amb 98% d'ingredients naturals, sense perfum, cosmètica natural.

Presentació:

Envàs de 15 ml air-less.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda