Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Lavanda Lavanda

Crema Hidratant Antiedat Dia - Lavanda - 50 ml

186420

Nou

Poderós efecte hidratant i nutritiu que estimula la síntesi del col·lagen

Més detalls

9,60€

IVA inclòs
19,20 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema Hidratant Antiedat Dia

Fórmula especialment desenvolupada sense parabens, colorants sintètics ni productes derivats del petroli que proporciona una hidratació òptima durant tot el dia. Conté oli de macadàmia, mantega de karité i oli d'ametlles, així com un especial ingredient actiu BIOPETIDO-CL, amb un poderós efecte hidratant i nutritiu que estimula la síntesi del col·lagen, proporciona un efecte antiarrugues notable i com a resultat s'aprecia una reducció en el 40-50% de la profunditat de les arrugues al cap d'un mes de tractament.

La Lavanda (Lavandula) és coneguda com una planta aromàtica des de l'antiguitat. Ha estat àmpliament emprada en perfumeria i en la medicina natural amb notables efectes contra el dolor, com a antídot contra verins i com cicatritzant, a causa de els seus poders de regeneració sobre els teixits danyats.

La Lavanda és una planta típicament Mediterrània. Amb el desenvolupament de la indústria del perfum, l'àrea de plantació es va estendre fins als països balcànics i la conca del Mar Negre.

L'oli essencial de lavanda de Bulgària rivalitza pel que fa a les seves propietats amb altres tipus de lavanda produïts al món. Es distingeix per la seva fina fragància dolça, afruitada i floral d'efectes duradors i calmants. A m é s de ser relaxant i revitalitzant, equilibra, suavitza i al mateix temps estimula l'estat d'ànim i el cos. L'aroma de lavanda alleuja la depressió i allunya el mal humor.

Ingredients: Aqua, Cyclopentasiloxane. Glycerin, Butyrospermum parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Macadam Ia ternifolia Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate. Cetearyl Alcohol. Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lavandula Angustifolia Flower Water. Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Stearic Acid. Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Creatina, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer. Benzophenone-3, Parfum, Glyceryl Polymethacrylate, Propylene Glycol, Palmitoyl Oligopeptide, Methylisothiazolinone, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol. Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene. Linalool.

Presentació: Envàs de 50 ml

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda