Preu reduït! Chlorella - Sura Vitasan - 300 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Chlorella - Sura Vitasan - 300 càpsules

155912

Nou

Micro alga verda Chlorella que ajuda l'organisme en els processos de desintoxicació i depuració.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

63,71€

IVA inclòs

74,95€ IVA inclòs

-15%

0,21 € / ud

Més informació

Chlorella Sura Vitasan

Micro alga verda Chlorella que ajuda l'organisme en els processos de desintoxicació i depuració.

Chlorella 100% pura és una microalga verda unicel·lular molt rica en nutrients importants. L'alt contingut en clorofil·la, vitamines (entre d'altres: Beta-Carotè, B1, B2, B12, Biotina, Niacina, C i E), minerals, proteïnes i aminoàcids de forma concentrada fan d'aquesta alga un valuós suplement per a la dieta.

Proteïnes i aminoàcids juguen un important paper en l'enfortiment i el bon estat del sistema immunitari, així com del sistema nerviós.

La clorofil·la continguda en grans quantitats en aquesta alga (2%-3%) enriqueix d'oxigen la sang i les cèl·lules i facilita així la desintoxicació de l'organisme. Així mateix, la Chlorella té la capacitat d'embolicar els metalls pesants i facilitar-ne l'expulsió.

Chlorella conté els àcids nucleics ADN/ARN, 3% i 10% respectivament, de gran importància en la regeneració de les cèl·lules (divisió cel·lular, creixement cel·lular i reparació de cèl·lules danyades).

Les Vitamines B2 i B1 (Tiamina) exerceixen un paper important pel que fa a la producció d'energia i en l'àmbit psíquic, la vitamina B12 té un efecte positiu sobre canvis d'humor, irritabilitat i problemes de concentració.

La important aportació de vitamina B12 per part de la chlorella, pràcticament impossible de trobar en aliments vegetals, fa de la chlorella el suplement de la dieta ideal per a vegetarians.

Ingredients per càpsula:
Chlorella (No irradiada) Micro alga verda de paret cel·lular molt fina Digerible al 83% 455 mg
Càpsula vegetal: Cel·lulosa vegetal i aigua pura


Utilització
: Com a complement alimentari se suggereix prendre de 2 o 3 càpsules, 2-3 vegades al dia amb aigua abundant o seguir les indicacions d'un professional de la salut.

No superar les dosis diàries recomanades. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta equilibrada.

Presentació: Envàs de 300 càpsules

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda