Preu reduït! Depurasavia - Depuratiu - Herbal Gem - 250 ml

Fabricante:

Herbal Gem Herbal Gem

Depurasavia - Depuratiu - Herbal Gem - 250 ml

164148

Nou

Saba fresca de Bedoll amb extractes de gemmes. Envàs de 250 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

18,29€

IVA inclòs

19,25€ IVA inclòs

-5%

7,32 € / 100 ml

Més informació

Depurasavia

tractament primaveral

Què és el Depurasavia?

Collida exclusivament en Ardennes a Bèlgica, la saba de bedoll és coneguda científicament pel seu efecte d'eliminació de les toxines. Carregada de minerals gràcies a la seva travessia a l'arbre, la saba constitueix realment una "aigua biològica". La seva associació amb els extractes de gemmes de bedoll i de groseller negre reforça la seva acció de drenatge i de neteja. La saba enriquida millora també la flexibilitat de les articulacions i exercita una acció tonificant per combatre el cansament.

Depurasavia aquesta compost a base de saba fresca collida directament en els boscos de les Ardenes a Bèlgica. No aquesta pasteuritzat, no està esterilitzat. Amb l'associació de 5 extractes de gemmes amb saba de bedoll. Bio: control Certisys BE Bio-01.

Ingredients:

Bedoll * (Betula pendula Roth.) Saba fresca, Bedoll * (Betula pendula Roth.) Extractes de gemmes, Groseller negre * (Ribes nigrum L.) rovells, alcohol (12% vol.).

* Producte procedent de l'agricultura ecològica.

Com es pren el Depurasavia?

S'aconsella prendre al matí el contingut d'una cullera sopera (pur o diluït en aigua) durant 3 setmanes. Agitar bé abans d'utilitzar. Conservar en un lloc fresc un cop oberta l'ampolla. El tractament de saba és aconsellat en cada canvi de temporada.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda