Preu reduït! Detoxintest a Pols - NPro - 142 grams

Fabricante:

NPro NPro

Detoxintest a Pols - NPro - 142 grams

224552

Nou

Fórmula avançada amb Carbó actiu de coco, Chlorella, coriandre i caolí, optimitzant la neteja interna amb eficàcia superior.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,82€

IVA inclòs

19,80€ IVA inclòs

-10%

12,55 € / 100 g

Més informació

Detoxintest a Pols NPro

Neteja profunda, naturalitat i eficàcia a cada presa.

Què és Detoxintest a Pols NPro?

El producte Detoxintest en Pols NPro es distingeix per la seva innovadora fórmula, integrant exclusivament Carbó actiu ultrafí provinent de closca de coco de qualitat alimentària, alga Chlorella amb paret cel·lular trencada per a una òptima absorció, fulles de coriandre, i argila blanca (caolí) en pols micronitzat .

Aquesta composició garanteix una efectivitat superior gràcies a lacció conjunta dels seus components, cadascun seleccionat per la seva capacitat per contribuir a una neteja profunda de lorganisme . El disseny avançat assegura que la sinergia entre els ingredients amplifica els seus beneficis, oferint una solució més efectiva en comparació amb la utilització individual de cadascun.

Ingredients:

Dosi Dosi per
càpsula
Carbó actiu de coco 2 g 250 mg
Chlorella pirenoidosa Bio 1 g 125 mg
Coriandre ÉS 10:1 1 g 125 mg
Argila blanca o caolí 0,5 g 65 mg
Anís verd 0,5 g 65 mg

Com es fa servir Detoxintest a Pols NPro?

Un cacet al dia o més, segons prescripció professional (1) (2).

(1) D'una sola vegada o per separat, 45 min abans de la ingesta o dues hores després Si preneu una altra medicació o suplement, espereu dues hores per prendre'l Barrejar primer amb un dit d'aigua fins a formar una pasta i anar afegint aigua fins a completar el got.
(2) Es recomana beure 1 o 2 gots daigua.

Presentació:

Envàs de 142 grams en pols amb caçó dosificador.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, NPro s'ha especialitzat en oferir productes de salut intestinal. Amb una línia pròpia d'elaboració i distribució exclusiva, NPro es destaca per assegurar que tant professionals del sector com clients, experimentin la qualitat i efectivitat de les seves formulacions, així com la idoneïtat dels seus serveis, tallers i aparatologia.


NPro, qualitat i eficàcia en salut intestinal


Combinació de formació i coneixement sobre el procés d'elaboració dels productes, buscant sinergies que contribueixin a un objectiu comú de salut preventiva i valor terapèutic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda