Preu reduït! Holofit Remineralizant - Equisalud - 60 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holofit Remineralizant - Equisalud - 60 càpsules

172728

Nou

Remineralitzant, depurativa. Contraresta l'excés d'acidesa.

Més detalls

19,93€

IVA inclòs

22,14€ IVA inclòs

-10%

0,33 € / ud

Més informació

Holofit Remineralizant

Remineralitzant, depurativa. Contraresta l'excés d'acidesa.

S'uneixen les algues, molt riques en minerals, amb l'ortiga verda i la cua de cavall, que aporten silici i molts altres minerals. Es completa amb el calci i el magnesi del corall. S'acompanya d'extracte de pebre per afavorir l'absorció de tots els nutrients.

Ingredients: Harpagofit pols (Harpagophytum procumbens, arrel,> 1,2% harpagósido) 375 mg; Harpagofit extracte sec (Harpagophytum procumbens, arrel,> 2,0% harpagósido) 300 mg i estearat de magnesi (E-572) cs Embolcall: pullulan (polisacàrid d'origen vegetal). No conté gluten, ni midó, ni transgènics, ni colorants. Apte per a vegetarians, diabètics i pacients amb dietes restrictives.

ALGA WAKAME (wakame)
És remineralitzant i depurativa. És originària d'Àsia, on s'empra des de temps remots en l'alimentació, té uns 40-50 cm, és de color marró i les seves fulles són bastant amples i allargades. Creix en roques situades enmig de fortes corrents marins entre 6 i 12 metres de profunditat. Proporciona importants quantitats de vitamines A, B1, B2 i C i de minerals, especialment potassi, sodi, calci, fòsfor i magnesi. també ésuna important font d'àcid fòlic i fibra soluble, així com de vitamina B3 i B5 i àcid glutàmic.

Usat popularment per regenerar la qualitat de la sang, estimular la producció d'hormones i com desintoxicant. A Àsia és molt utilitzada per a la recuperació postpart, ajuda a millorar les secrecions renals i hepàtiques, presa en petites dosis prevé el restrenyiment. El seu consum habitual contribueix a la relaxació muscular, evitant rampes causa del seu alt percentatge de magnesi i potassi.

El seu alt contingut en calci (11 vegades més que un got de llet) i en fòsfor la fan indicada per mantenir ossos, ungles i cabell en perfectes condicions. A causa de la seva concentració en vitamines i minerals, l'alga wakame és un aliment energitzant que retarda la fatiga, no aporta greixos i amb prou feines conté hidrats de carboni i té un poder saciant molt indicat per a persones amb ànsies de menjar.

L'investigador japonès Watanabe va descobrir en aquesta alga la presència d'un compost que mitiga l'efecte tòxic de la nicotina. Un altre dels beneficis del wakame és la seva capacitat de desintoxicar l'organisme de metalls pesants. Els metalls pesants són acumulatius i la seva ingesta es comença a relacionar amb malalties com l'Alzheimer i amb diversos tipus de càncer, malaltiesque poden prevenir-se parcialment amb el consum habitual d'aquesta alga. Com totes les algues, és molt rica en iode pel que ha de consumir-se amb precaució si es pateix d'hipertiroïdisme.

CORAL
La pols de corall aporta principalment calci en grans quantitats, juntament amb magnesi. Però a més aporta molts altres minerals (uns 70 en total), com ferro, manganès, iode, potassi, zinc, coure, bor, seleni, minerals traça iònics variats, vitamina C, vitamina E, vitamina D3.

Té una gran biodisponibilitat, per la seva Presentació com a producte orgànic, són minerals assimilats en una estructura orgànica, la qual cosa fa que siguin eficaçment absorbits, ja que a més s'ionitzen ràpidament en un medi líquid com és el digestiu.

Afavoreix l'equilibri electrolític de l'organisme, contraresta l'acidesa i remineralitza amb les aportacions de calci i magnesi.

CUA DE CAVALL (Equisetum arvense o E. telmateia)
Posseeix propietats remineralitzants, pel seu alt contingut en silici orgànic, i és de fàcil assimilació. També conté potassi, magnesi, alumini i altres minerals. Pot ser tòxica a grans dosis.

Principalment s'aporta com a reconstituent per la presència del seu silici orgànic,per restablir desgastos, regenerar el teixit danyat en traumatismes, intervencions quirúrgiques, artrosi, osteoporosi, estrips, etc.

ORTIGA VERD (Urtica dioica)
És característic d'aquesta planta posseir uns pèls urticants que tenen la forma de petitíssimes ampolles plenes d'un líquid irritant que al contacte amb la pell produeixen una lesió i aboquen el seu contingut (àcid fòrmic, resina, histamina i una substància proteica desconeguda) sobre ella, provocant faves, coïssor i pruïja. Aquesta picor es deu a l'acció de l'àcid fòrmic, compost del que conté una gran quantitat. Aquests pèls són molt durs i fràgils en la punta, pel que és suficient el frec per provocar el seu trencament.

Usada per a la hiperplàsia benigna de pròstata, com diürètic, en afeccions reumàtiques, gota, com remineralitzant en persones mal alimentades i decaigudes, i té propietats hipoglucemiants. També posseeix una substància anomenada secretina, que és un dels millors estimulants de les secrecions estomacals, del pàncrees i de la bilis, així com dels moviments peristàltics de l'intestí.

Té propietats analgèsiques, antianèmiques, antigotosas, antihistamíniques, antiinflamatòries, astringents, colagog, depuratives,galactógenas, hemostàtiques, hipoglucemiants i uricosúricas. Podria tenir propietats antial·lèrgiques.

Conté molta clorofil·la, carotens, flavonoides, àcids orgànics com l'àcid cafeic, àcid clorogènic, àcid fòrmic i altres. Sals minerals abundants on destaca el calci, el ferro, silici, sofre potassi o manganès. Té mucílags, fitosterols, i en els pèls té acetilcolina, serotonina i histamina. I molts altres components.

Aquí s'aporta principalment per la seva presència de clorofil·la i minerals que aporten una acció regeneradora global.

PEBRE NEGRE (Piper nigrum)
S'inclou per tal d'assegurar una bona biodisponibilitat dels nutrients que s'aporten en aquesta fórmula, en facilitar la digestió estimulant enzims digestius.

Utilització: Prendre 2 a 3 càpsules al dia, preferentment abans dels àpats o segons consell d'un especialista. Es recomana seguir el tractament durant almenys 2 o 3 mesos.

Presentació: Envàs de 60 càpsules de 620 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda