Preu reduït! HS 119 Epasol - Herboplanet - 50 ml

Fabricante:

Herboplanet Herboplanet

HS 119 Epasol - Herboplanet - 50 ml

225652

Nou

Suplement amb ingredients herbals i zinc, afavoreix la funció digestiva i hepàtica, i el metabolisme de macronutrients.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,33€

IVA inclòs

25,90€ IVA inclòs

-25%

38,66 € / 100 ml

Més informació

HS 119 Epasol Herboplanet

Salut Digestiva i Hepàtica amb el Poder de la Natura.

Què és HS 119 Epasol Herboplanet?

HS 119 Epasol d'Herboplanet és un suplement basat en ingredients herbals i zinc, dissenyat per donar suport a la salut digestiva i hepàtica .

La Xicoria en aquesta fórmula és coneguda per afavorir la funció digestiva i hepatobiliar, millorant la digestió i la salut del fetge . El Cardo Mariano (Cardo) és un altre ingredient clau que promou la funció hepàtica , conegut pel seu efecte protector i regenerador sobre el fetge. La Dent de Lleó contribueix a la regularitat del trànsit intestinal , mentre que la Carxofa ajuda a l'eliminació de gasos intestinals .

El Ruibarbo, el Marrubio i el Romero són reconeguts per la seva capacitat de promoure una bona digestió . La Menta a la barreja contribueix a una motilitat gastrointestinal regular. A més, el zinc juga un paper crucial en el metabolisme normal dels macronutrients, recolzant així el processament general d'aliments al cos. HS 119 Epasol és ideal per a aquells que busquen un suport natural per al sistema digestiu i hepàtic.

Ingredients:

En 100 gotes:

Cardo marià (Silybum marianum Gaertn.) llavors 875 mg, Carxofa (Cynara scolymus L.) foglie 875 mg, Tarassaco (Taraxacum officinale Weber) radica 595 mg, Rabarbarro (Rheum palmatum L.) rizoma 595 mg ) sommità e radice 350 mg, Marrubio (Marrubium vulgare L.) pianta fiorita 152,6 mg. Olis essencials de: Menta (Mentha x piperita L.) 16,45 mg, Romer (Rosmarinus officinali L.) 16,45 mg. Gluconat de zinc 24,5 mg (ingesta de zinc 3,43 mg = 34,3% VRN).

Com es fa servir HS 119 Epasol Herboplanet?

50 gotes en una mica d'aigua, després dels dos àpats principals.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Des de 1999, Herboplanet ha estat un referent en el sector dels complements alimentaris i fitoterapèutics, combinant la saviesa de la medicina natural amb tecnologies avançades. Fundada a Cesena per Giancarlo Salomoni, l'empresa representa l'excel·lència italiana en el camp.


Herboplanet: Complements i Fitoteràpia d'Avantguarda


Amb una filosofia que s'arrela en la tradició i es projecta cap a la innovació, Herboplanet ofereix productes segurs i eficaços. Compta amb el suport d'Andrea i Alessandro Salomoni, mantenint un enfoc familiar i professional en la seva gestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda